Boxer alvázon most mutattak be egy önjáró 35mmes rendszert, talán az Oerlikonnal közösen. Ha már konszern és modulrendszer....Kéne néhány Gepard is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Boxer alvázon most mutattak be egy önjáró 35mmes rendszert, talán az Oerlikonnal közösen. Ha már konszern és modulrendszer....Kéne néhány Gepard is.
Erre kíváncsi leszek én is. Vagy a KUB modernizáció???
Erre kíváncsi leszek én is. Vagy a KUB modernizáció???
https://www.armyrecognition.com/ide..._modernization_program_by_retia_and_mbda.html
Na urak... Ötlet?
Akkor szinte biztosan ez is francia leszVéleményem szerint a KUB további reszelése* hasonló lenne az AK modernizációhoz...
... szerencsére mostanában inkább az "A" kategóriás beszerzéseknek van ideje.
*amúgy a KUB magyar-lengyel modernizált változata szerintem az egyik legbrutálisabb képességekkel rendelkezik a még rendszerben tartott KUB-ok között.
Egyúttal viszlát AMRAAM?Nézzétek meg az eddigi beszerzéseket. Felejtsétek el a Kub-ot, merjetek nagyot álmodni. ;-)
Hát ha EU-s cucc kell akkor aster, ha vegyes vállalat is megteszi akkor nasams2, ha akarunk venni amerikától valamit akkor patriotNézzétek meg az eddigi beszerzéseket. Felejtsétek el a Kub-ot, merjetek nagyot álmodni. ;-)
Miert viszlat kub? Mit vontunk ki eddig azok kozul aminek az uj alternativajanak a beszerzese megtortent? /
Az baszna be! Drága volt, és jó még bőven.Egyúttal viszlát AMRAAM?
Szvsz azokból is kirepülik még, amit ki lehet.Ez most komoly kérdés? miért lett volna valami is kivonva, amikor évek múlva jön csak az új? De pl, ha bejön a H225, akkor viszlát Mi17.
Előbb raknám egy Rábára a felépítményt.Valami ilyesmit emlegettek itt pár napja. Ami engem érdekel az az hogy az alváz meddig bírja még? Mert vagy 40 éves. Na meg marad-e ez a jelképes mennyiség vagy talán kotrunk elő még a bokorból? Mert valaki olyasmit is rebesgetett hogy meg nem nevezett láncos technika lesz esetleg kikalapálva ami nem hk.
https://www.armyrecognition.com/ide..._modernization_program_by_retia_and_mbda.html
Szerintem indításkor útban lenne a kabin. Plusz ebben bent van a kezelő személyzet is az összes ketyerével. Na és mobilabb kint a terepen.Előbb raknám egy Rábára a felépítményt.