Meg tudnád mondani, ha már így
@dudi hoz hasonlóan olyanról vitázol, amiről rajtatok kívül senki más, hogy miért teszed? Elolvastad a sok szöveget, vagy csak pár kiemeltet, ami szájadíze szerint volt, abból vett részleges adatokkal pedig beleálltál egy hülyeségbe bölcs egóval?
Szóval, miután ideb@szod amit már többször átbeszéltünk, hogy a lengyel pl verzió, ami tartalmaz apu-t, komoly toronypáncélzatot, új lőszerekre képes löveget, fejlesztett optikát, hőképalkotó és kommunikációs rendszert, megáll valahol 6m dollár körül, akkor minek fröcsögöd tovább, hogy az a szintű verzió, amit idevéstem sok körben, az a rohadt csillagos ég lenne?
Dudin, meg rajtad kívül konkrétan a KUTYA NEM BESZÉLT a7, a7v szintű felújításról, fejlesztésről, ahogy sok idővel ezelőtt ugyanezzel kellett a harcot vívnom veletek a spanyol gépek kapcsán. Ott sem beszéltem az a7v szintről, kizárólag ti vagytok végletekben gondolkodásba zárva, vagy a4, vagy a7v. A kettő között valami sötét középkor van nektek, ami megállna az említett összegek táján, de amikor ezt be kellene látni, főleg mert magad hozod rá a példát, akkor hirtelen valami blokk jön az agyatokba.
NEM BESZÉLTEM A7V SZINTŰ MODERNIZÁCIÓRÓL. KORLÁTOZOTTABBRÓL BESZÉLTEM, A MEGLÉVŐ A7+ TÍPUSÚ HARCKOCSIK MELLÉ!!! MÉG MINDIG!!!
Remélem látható a fenti sor, nem blokkolja az észrevételét semmi, nem kell a következő kommentemnek is arról szólni, hogy nem csupasz a4 és nem fullos a7v. Hanem a kettő között és akkor ha fáj is, de nem olyan drága. Sajnálom, hogy nem olyan drága. Biztos nekünk az lenne.
Mellékesen az a5-nek sincs a törzsén amap, csak a dán és svéd verzióknak. A standard a5-nek nem.