Ahh.. alap az .50-es távirányítással. legalább egy.
ha már beleálltál... nem nem láttam, ugyanis abban a formában max lándzsarázó fejvadásztörzsek ellen alkalmazható, kb. De h amár nekifutottál, akkor miért az ahogy mondtaD "ötven évvel ezelőtti" cuccot lizingeli valaki képzésre, nulláról, - , "ilyen .... t más ország ne m csinált. (copyright by Gy. Ferenc)
Mintha a Gripen vásárlás előtt lizingelt voina a Légierő egy század A-változatot, de inkább Viggent, hiszen az is svéd,deltaszárnyú, egyhajtóműves.
Ahelyett hogy :
- van egy koncepció, mit , mennyit hová.
ezek alapján szóba jöhetők leszűkítése,,
-ajánlatkérés-
- gyors ismerkedő tesztsorozat, minden szóba jöhető típus elérhető Európában, nem kell újak legyártására vári.
- ha megvan, döntés
- ütemterv elkészítése,
-toborzás
- jelentkezők közül kiválasztás,
-Intenzív nyelvtanfolyam-
-kiutázás kiképzésre, az adott típusváltozaton, vagy az elérhető legközelebbi, legalább zászlóaljszintű HARCÁSZATi gyakorlatokkal bezárva - OTTANI szinten az oktatói szint elérése a kiutazottak közül az alkalmasak közül - ill a szóbajöhetők század- zászlóljparancsnoki képzése.
-itt az szükséges infrastrukra létrehozása,
A valóban rendszeresítésre kerülő eszközök beérkezésevel ott a kész állomány,
Rohadtul nem tudom elképzelni, hogy pld Izraelben az állomány kiképzése, Mark II-kön történjen, azzal a felkiáltással,hogy majd a csapatnál megtanulják a négyest, vagy hogy Fort Knoxban a 105 mm*es Abramson tanuljanak a hallgatók. Persze tudom,mit értenek ők a páncélosharcászathoz...
--