Srácok, értékelem, hogy tanítotok és gyógyítotok.
De egy beteg trollal foglalkozni, annyi értelme van, mint a tengert gereblyézni.
De egy beteg trollal foglalkozni, annyi értelme van, mint a tengert gereblyézni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én meg visszairtam,hogy keresd már vissza,hogy mit irtam....Ezért írtam a csőgyártást. @Negan nagyon szeret előre inni a medve bőrére.
Kutyafuttában ideszaladtál mert lyukra futott a rohattfidesz alakulat és már megint nem merünk kicsik lenni.Olvastad az írást, amire szzs hivatkozott? Nem? Ja...
Te sem ismered a tervezett rendszert, a követelményeket, az erőforrásokat, az integrációs feladatokat stb. Nos, én láttam ilgen nagyratörő terveket (nem egyet) és fejlesztéseket. A teljesítési határidő napján papíron megvoltak, jutalmak kifizettek, terméket azóta sem találni.
Melleslge szerintem te még egyetlen rendszer fejlesztésében sem vettél részt, fogalmad sincs róla, hogy megyen.
Ne segíts, nem szeretném felvenni a torzító szemüvegedet.
Akkor is mondtam neked, hogy lesz...Én meg visszairtam,hogy keresd már vissza,hogy mit irtam....
Örömködtetek,hogy van fegyver gyártásunk-én irtam,hogy még nincs,csak összeszerelésünk.Majd HA lesz csőgyártó kapacitás,akkor nevezhető hazai gyártásnak-lett.Örvendetes.
A csúsztatás és ferdités is hazudozás
Amúgy ebben a szegmensben van verseny mert az elbit és az rm tolja a sajátját.A tapasztalat mondatja velem.Meg @krisss és @dudi ,@Ocses itt megosztott tapasztalatai.A legtőbb hazai fejlesztés nem üti meg a szükséges mércét,csak azért vannak rendszeresitve,mert jol fekszenek a fensőbbségnél-de a felhasználók szivnak vele.
Amit Te mondasz,az a fejlődő ipar védelmének hipotézise.Csakhogy a verseny nélküli piacon lévő ipar soha nem lesz világszinvonalú.Szovjet blokk sorsa jol mutatja,mi lesz az ilyennel.
Végig ott van a szövegemben a HA szócska......
Hát én már nem emlékszem pontosan,hogy mit válaszoltamrá.De gyanitom,hogy azt,hogy ha lesz,akkortol hazai gyártás lesz,de addig csak összeszerelés.Akkor is mondtam neked, hogy lesz...
jaja! Írtam is az izraelit. Elvileg pár éve egy igen komoly hakniturnét toltak le itt Közép-Európában. Gyakorlatilag minden volt VSZ tagállamnak elvitték egy Amway-es termékbemutató szerű valamin.Amúgy ebben a szegmensben van verseny mert az elbit és az rm tolja a sajátját.
Ezt mégis hogyan képzeled?Ha úgy sem megy,vegyünk kiforrott rendszert-persze azt meg jol át kell fésülni,sűrű fésűvel.
Én,sehogy.De ki ért hozzá,annak biztos van róla elképzelése.Csehek is kiszurták a kiskaput az Elbit lokátorban valahogy.Ezt mégis hogyan képzeled?
És ha nem sikerül kiszúrni?Én,sehogy.De ki ért hozzá,annak biztos van róla elképzelése.Csehek is kiszurták a kiskaput az Elbit lokátorban valahogy.
Az usa mely államokat versenyeztette a bms-e piacára? Izrael? Abrams sep v3 milyen tenderen győzött mely kihívókkal szemben? Nem világszínvonalú igaz? Vagy ne merjek hasonlítani országot országhoz, követelményt követelményhez? A Leopard 2A7+ világszínvonalú? A Lynx lehet az? Ezeknek hibái sem lesznek?A tapasztalat mondatja velem.Meg @krisss és @dudi ,@Ocses itt megosztott tapasztalatai.A legtőbb hazai fejlesztés nem üti meg a szükséges mércét,csak azért vannak rendszeresitve,mert jol fekszenek a fensőbbségnél-de a felhasználók szivnak vele.
Amit Te mondasz,az a fejlődő ipar védelmének hipotézise.Csakhogy a verseny nélküli piacon lévő ipar soha nem lesz világszinvonalú.Szovjet blokk sorsa jol mutatja,mi lesz az ilyennel.
Végig ott van a szövegemben a HA szócska......
Éppenséggel pont ezt irtam,csak nem igy értelmezed.Elvakit a Zsoltival szembeni ellenszenv,ami most rám is rámvetitette árnyékát (bár velem szemben szerintem nincs ellenszenved,csak egyben-másban véleménykülönbséged)hogy reméljük az eddigi sok elhibázott rendszeresített dologgal szemben ez most minőségi/használható/jó/elfogadható/alapnak jó/az eszközökhöz méltó stb. lesz. De nem ez történt.
Nem tudom,hogy mennyire bonyorult softvertechnikailag egy BMS rendszer.De azt tudom,hogy egy teljes hadsereg minden rendszerével átfogóan integráltnak kell lennie-és ez biztos vagyok benne,hogy nem olyan egyszerű.Mondom, hogy egy BMS rendszer gyakorlatilag egy szinten van egy Waze, vagy egy Futár app-pal.
Tehát nem értesz te semmit, és semmihez. Nincsenek előítéleteid sem. Akkor oké.Kutyafuttában ideszaladtál mert lyukra futott a rohattfidesz alakulat és már megint nem merünk kicsik lenni.
Ha hozok egy írást a saját gondolataim és reményeim kifejezése helyett, amiben egy jól sikerült rendszerről ír valaki más, akkor személyemben hitelesebb leszek az adott író tekintélye által és ennek következtében mert saját gondolat helyett idebasztam valaki másét máris negligáltam a zsótiféle írás negatív hatását tehát a fejlesztés alatt álló BMS-ünk jó lesz?
Nem fejlesztettem szoftvert még. Így nem is állítom hogy fostalicska lesz és nem fog megfelelni a követelményeknek. Az sem, hogy jó lesz és megfelel. De nem fikázom ismeretlenül előre, ellenben kifejezem a reményemet azirányban, hog meg fog felelni, hogy halad a szemléletváltás, hogy lehetünk büszkék.
Ha szemüveg nélkül jónak érzed a látásod gondolom hamar eltalálsz a topikból való kijáratig, mert tök feleslegesen jöttél be.
khmm... pontosítsunk: https://www.itnews.com.au/news/defence-pauses-battle-system-project-with-elbit-systems-565401jaja! Írtam is az izraelit. Elvileg pár éve egy igen komoly hakniturnét toltak le itt Közép-Európában. Gyakorlatilag minden volt VSZ tagállamnak elvitték egy Amway-es termékbemutató szerű valamin.
Aztán most meg ugye az ausztrálok se szó se beszéd kivágták őket a francba. Konkrétan biztonsági okokból.
De a lengyeleknek is van egy sajátjuk. Ha jól tudom, akkor a Topaz-t (ami még az amerikaiak szerint is rohadt jól sikerült) elkezdték kibővíteni, és már nem csak a különböző tüzérségi eszközeik fogják megkapni, hanem más eszközeik is.
Elolvastad te ezt a cikket?
Te perverz vagy??Elolvastad te ezt a cikket?
Elmagyaráznád nekünk is, laikusoknak?
szerk.: Kérlek, térj ki az események idővonalára is!
Légyen így, tegyél ignore-ra és megszűnik a fájdalom.Tehát nem értesz te semmit, és semmihez. Nincsenek előítéleteid sem. Akkor oké.
Egyáltalán nem. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mire gondol.Te perverz vagy??
Légyen így, tegyél ignore-ra és megszűnik a fájdalom.