Éles helyzetben komponként két Leo nem bátor, hanem bolond húzás lenne.4 kompon (annyi jön ki a készletből, ha még teljes a készlet.). Komponként 2. A 2 Leo nincs 150t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Éles helyzetben komponként két Leo nem bátor, hanem bolond húzás lenne.4 kompon (annyi jön ki a készletből, ha még teljes a készlet.). Komponként 2. A 2 Leo nincs 150t.
Átkeléskor a legsebezhetőbbek, illetve átkelésre várva eléggé koncentráltan van összeállva a technika, igaz, hogy a légvédelem dolgozik, ha kell, de ettől még mindig hosszú a időablak és nagy a kockázat, mire egy dandár átkel kompokkal.
Hát nem tudom... a mai felderítési lehetőségek és a rakétás tüzérség képességei mellett én légifölény esetén is szedném a pacskert igencsak, hogy a túloldalon legyek.Legifolemy nelkul nincs dd szintu atkeles... /a legi desszantot is be kell juttatni./
4 kompon (annyi jön ki a készletből, ha még teljes a készlet.). Komponként 2. A 2 Leo nincs 150t.
jojo, csak hirtelen soknak tűnt de így már okésHa biztonsági okokból 2 leó nagyon karcolná a 150t-t és inkább 1 leó +1 ifv menne akkor is 1 fordulóval 4 leó 4ifv jutna át ami tűzerőben azért nem kis tényező.
szittya megelőzött de azért leírom hogy az átkelés normális biztosítás nélkül , legalább is dd szinten , nem lehet megkezdeniÉles helyzetben komponként két Leo nem bátor, hanem bolond húzás lenne.
Nen a fegyverek precizitasa vagy a felderitokepesseg megnovekedese miatt. /mert regen a tomeg megadta mind ezt./ de nem egy pontont szoktak epiteni es nem egyszerre szokott uzemelni /sot neha meg meg is usztatjak plane ha tartos hasznalatba van./ folyamatosan nem loheti a pontont. /a tuzerseg vizi cel ellen hatranyba van egyebkent.//foleg az arteri fak miatt a becsapodasi szog eleg korlatozott./ a masik ha nincs telitalalat csak vizbecsapodas /talalkozas a vizzel./ hiaba betonfal az elenallasa ha pillanatok alatt melyrecsobban es a repeszhatas drasztikusan lecsokken./a modern malacoknal ez fokozottan igaz./Hát nem tudom... a mai felderítési lehetőségek és a rakétás tüzérség képességei mellett én légifölény esetén is szedném a pacskert igencsak, hogy a túloldalon legyek.
Nen a fegyverek precizitasa vagy a felderitokepesseg megnovekedese miatt. /mert regen a tomeg megadta mind ezt./ de nem egy pontont szoktak epiteni es nem egyszerre szokott uzemelni /sot neha meg meg is usztatjak plane ha tartos hasznalatba van./ folyamatosan nem loheti a pontont. /a tuzerseg vizi cel ellen hatranyba van egyebkent.//foleg az arteri fak miatt a becsapodasi szog eleg korlatozott./ a masik ha nincs telitalalat csak vizbecsapodas /talalkozas a vizzel./ hiaba betonfal az elenallasa ha pillanatok alatt melyrecsobban es a repeszhatas drasztikusan lecsokken./a modern malacoknal ez fokozottan igaz./
Biztos, hogy idén ősszel és nem 2020 tavasszal majd??Idén őszre lettek igérve, szóval még valszeg németorszgában.
Az arteri erdo fai nagyon learnyekoljak magat a folyot. Hatekonyan meredek roppalyas fegyverekkel lehet beloni pl aknavetok /amik nem a legpontosabb fegyverek egyebkent./ kozelsegi gyujtos aknavetogranatrol nem igen tudok. Bar ez nem jelenti azt hogy ne lenne. Tabori tuzerseg csak nagyon korlatozott szogekbol kepesek hatekony tuzalatt tartani a folyo szakaszt /ezek a poziciok elorre tudhatoak es pillanatok alatt megy a valaszcsapas./ de a kozelsegi gyujtohoz is nagyon pontosan kell tudni a ponton helyzetet... Ez ameddig a hidfo nincs biztositva folyamatosan valtozik... /pillanatok alatt szettoljak a pontonokat ha nincs ra szukseg. De veszmegoldaskent drotkoteles vezetes is jatszik.../ ameddig muveletek folynak a ponton kozvetlen kozelebe nem addig nem allando se az osszeallitas merteke se a helyszine.../ ha huzamosabb ideig tuz alatt van tarva a folyam ptsz ekkel es rocsokkal egyeb keteltuekkel oldjak meg a surgos eszkozok felszerelesek technika vagy szemelyzet tuloartra vagy vissza szallitasat.../ de egy ilyen atkeles nagyon elo van keszitve mire a ponton felalna dd szintu ero atkelesenel egy lovesz zaszloalj es egy felderito szazad mar miniimum a tulparton hesszel.../heszel mert ha loniuk kellene akkor menne a kovetkezo lovz harcjarmuvel rocsoval ptszel meg mindennel ami uszik.../ kozbe a tuzerseg es a legiero kesszenletbe veret mindenre ami kicsit is veszelyes...A "modern malacoknál" nem közelségi gyujtó van, vagy azt nem indítja be a vízfelûlet?
Idén őszre lettek igérve, szóval még valszeg németorszgában.
Ezeket én is szeretném tudni.Tudható róluk valami publikus infó ? Felújítva érkeznek, újrafesteve, ha igen, milyen festéssel ? stb.
Ezeket én is szeretném tudni.![]()
Mást nemigen tudunk. Aztán majd itt lesznek, ha itt lesznek.Na, akkor kivárjuk amikor megérkeznek.![]()
Biztos, hogy idén ősszel és nem 2020 tavasszal majd??
Mintha erre emlékeznék amikor a Budaörsi Honvédelmi Napon egy harckocsizó mondta volna ezt nekem.
Elvileg az A4 upgradelhető A7V-re. (Hogy A7+-ra is, azt nem tudom) Ezt 68db erejéig a BW meg is rendelte. Az akkori átalakításban összesen 104 hk.-t modernizáltak A7V-re. 20 sima A7-et, 16 A6NL-t, és 68db A4-et.Csak max A6+ ra. Mert az A7+ nak ha jól tudom más az alap teknője. De egyébként harcértékben ott van mint egy A7+. A lengyel modernizált Leok mostani szinten vannak A5+, A6 szinten.
Elvileg az A4 upgradelhető A7V-re. (Hogy A7+-ra is, azt nem tudom) Ezt 68db erejéig a BW meg is rendelte. Az akkori átalakításban összesen 104 hk.-t modernizáltak A7V-re. 20 sima A7-et, 16 A6NL-t, és 68db A4-et.
Forrás.
Tegnap óta én is böngésztem a német Wikit, és az alapján azért még vannak elfekvő készletei a BW-nek is korábbi típusokból.
Elvileg a 2015-ös döntéssel egy időben visszavettek a KMW-től (?) 100db A4-et. DE ebből csak 68-at upgradeltek A7V-re. Ezen kívül a lengyeleknek az összes (125db) A5-ösükből csak 105-öt adtak el. Elvileg 20db le lett tárolva nekik.
Valószínűleg a KMW-nek és a Rheinmetallnak is lennie kell jópár darabnak. Ebből kapjuk meg a mi 12db-unkat.
Az amúgy a nem hivatalos német stratégiai tartalék szerintem.Az milyen jó már, hogy a gyártó udvarán is századokra való harckocsi mennyiség ácsorog.
Melyik városét nézted?Az milyen jó már, hogy a gyártó udvarán is századokra való harckocsi mennyiség ácsorog.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..