Szerintem képletesen értette.Melyik városét nézted?
Ünterlüss-i területen ~30db valami + az ócskavasas résznél pár db.
Gardelegen-i üzemnél van vegyesen de az sem valami sok.
De a müncheni gyárudvar elég érdekes.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem képletesen értette.Melyik városét nézted?
Ünterlüss-i területen ~30db valami + az ócskavasas résznél pár db.
Gardelegen-i üzemnél van vegyesen de az sem valami sok.
Nem hivatalos német tartalékok il modernizálásra várható hk lehetnek azok.Szerintem képletesen értette.
Szerintem képletesen értette.
Huuu mennyit jártam arra. Ja ott van még vmi 1 utcányira. Éppen erre gondoltam.Szerintem képletesen értette.
"Türkisch-Islamischer Verein Allach-München e.V." - erre gondoltál?
Az a baj, hogy a német hadsereg raktárai mind akkurátusan kiépített, könnyűszerkezetes csarnokok tucatjaiból álló depók, amiknek tartalma nem látszik a műholdképeken. Peddig van Mezőfalvájuk meg Kalocsájuk nekik is nem kevés (Brück, Herongen, Pirmasens). Ami a gyárudvaron lehet, az vagy valamilyen futó projekt, vagy a gyár saját hulladéka (különféle kísérleti darabok, prototípusok).Nem hivatalos német tartalékok il modernizálásra várható hk lehetnek azok.
Az a baj, hogy a német hadsereg raktárai mind akkurátusan kiépített, könnyűszerkezetes csarnokok tucatjaiból álló depók, amiknek tartalma nem látszik a műholdképeken. Peddig van Mezőfalvájuk meg Kalocsájuk nekik is nem kevés (Brück, Herongen, Pirmasens). Ami a gyárudvaron lehet, az vagy valamilyen futó projekt, vagy a gyár saját hulladéka (különféle kísérleti darabok, prototípusok).
Káromló!Csak csillaghangár!
Ja a V4-böl haza utalt " néhány milliárd" euróbúl tellik reá.A csillaghangárban a légierő aktív gépei állnak nálunk!
Pirmasens, Panzerhallen (érdemes megfigyelni, hogy nemhogy rozsda nincs a kerítésen, hanem még a füvet is előírásszerűen nyírják!):
Kalocsa, csillagraktár:
Egy kurva lemeztetőre itthon is telhetne. Ez szegénységi bizonyítvány nálunk elég erősen, csak a mentális fajtából.....Ja a V4-böl haza utalt " néhány milliárd" euróbúl tellik reá.
Azért ezt inkabb a helyi parancsnok felelősségének tartom.Ja a V4-böl haza utalt " néhány milliárd" euróbúl tellik reá.
Sajnos nem a helyi parancsnokon múlik.Azért ezt inkabb a helyi parancsnok felelősségének tartom.
Egy kurva lemeztetőre itthon is telhetne. Ez szegénységi bizonyítvány nálunk elég erősen, csak a mentális fajtából.....
Azért ezt inkabb a helyi parancsnok felelősségének tartom.
Igazatok van.Azt hitem hogy azért vmi változik(elönyére).lehet hogy tévedtem?Egy kurva lemeztetőre itthon is telhetne. Ez szegénységi bizonyítvány nálunk elég erősen, csak a mentális fajtából.....
Hát elkezdtek építkezni, elég sok laktanyában.Igazatok van.Azt hitem hogy azért vmi változik(elönyére).lehet hogy tévedtem?
A saját illetményéből kéne állnia a számlát vagy mi?
Sajnos nem a helyi parancsnokon múlik.
Hát a fű az nyírva van minden laktanyában. Meg úgy általában van budipapír, meg tiszta is, ilyen problémák nincsenek annyira.Nem egy hangár felepitésére gondolok. Hanem a környezet rendezett vagy
rendezetlenségére.
A pénzt értem hogy kevés. De pl. amikor nincs WC papír vagy igénytelen a budik az nem anyagi kérdés. Fűnyírás stb..
Vhol nekik is van felelősségük nem lehet mindent az alulfinanszírozottságra fogni.
Nem egy hangár felepitésére gondolok. Hanem a környezet rendezett vagy
rendezetlenségére.
A pénzt értem hogy kevés. De pl. amikor nincs WC papír vagy igénytelen a budik az nem anyagi kérdés. Fűnyírás stb..
Vhol nekik is van felelősségük nem lehet mindent az alulfinanszírozottságra fogni.
sziasztok.Igazatok van.Azt hitem hogy azért vmi változik(elönyére).lehet hogy tévedtem?