A haderőszervezési topicban megtalálsz ezekről elég sok mindent.És a német, illetve amerikai zl. hogyan épül fel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A haderőszervezési topicban megtalálsz ezekről elég sok mindent.És a német, illetve amerikai zl. hogyan épül fel?
Harckocsi század 13 vagy 14 gép. Zázlóalj 3 vagy 4 század + 2 gép.És a német, illetve amerikai zl. hogyan épül fel?
KosziiiiHarckocsi század 13 vagy 14 gép. Zázlóalj 3 vagy 4 század + 2 gép.
3x14+2=44
4×14+2=58
4×13+2=54
Az US Army -nál most nincs hk. zászlóalj. 2 hk század + 1 gépesített lövész század egy páncélos zászlóalj. De folyamatosan változik a szervezet.
A németeknél most változtattak vagy terveznek változtatni a harckoöcsi századok és zászlóaljak felépítésén.Harckocsi század 13 vagy 14 gép. Zázlóalj 3 vagy 4 század + 2 gép.
3x14+2=44
4×14+2=58
4×13+2=54
Az US Army -nál most nincs hk. zászlóalj. 2 hk század + 1 gépesített lövész század egy páncélos zászlóalj. De folyamatosan változik a szervezet.
És hogy is publikus?A németeknél most változtattak vagy terveznek változtatni a harckoöcsi századok és zászlóaljak felépítésén.
Ha jól emlékszem 3x5+1 harckocsi egy, század, de előtúrom!És hogy is publikus?
Akkor már hívhatjuk is le a leo opciót és vehetünk még vagy 6-8 t a zlj hoz.Ha jól emlékszem 3x5+1 harckocsi egy, század, de előtúrom!
A németeknél most változtattak vagy terveznek változtatni a harckoöcsi századok és zászlóaljak felépítésén.
Én erről tudok jelenleg:Úgy tudom nem változtattak még, és a ‘96 óta használt Heeresstruktur 5N van továbbra is.
STAN Panzerbataillon HStr 5 (Bw)
www.panzerbaer.de
Hmmm. Lehetséges, hogy én maradtam le a 4 Zug van egy Kampfkompanie-ben, mindben 3 Leo plusz egy parancsnoki és így adja a 13 hk-t mind az 4 Kampfkompanie amiből áll a Panzerbatallion hk állománya, plusz a Bataillonskommandeur vezérgépe.Én erről tudok jelenleg:
Mivel mi a németet másoljuk mostanában ezért vettünk 44 t.Hmmm. Lehetséges, hogy én maradtam le a 4 Zug van egy Kampfkompanie-ben, mindben 3 Leo plusz egy parancsnoki és így adja a 13 hk-t mind az 5 Kampfkompanie amiből áll a Panzerbatallion hk állománya, plusz a Bataillonskommandeur vezérgépe.
Hanyagold kérlek a német nyelvet, mert valami borzalom. Nekem fizikai fájdalmat okoz.Hmmm. Lehetséges, hogy én maradtam le a 4 Zug van egy Kampfkompanie-ben, mindben 3 Leo plusz egy parancsnoki és így adja a 13 hk-t mind az 5 Kampfkompanie amiből áll a Panzerbatallion hk állománya, plusz a Bataillonskommandeur vezérgépe.
Napi 8 órát beszélek németül a munkámból kifolyólag, de meg tudom érteni. Felsőfokon vagyok, ez jó érzés is nyílván, de továbbra sem szeretem. Az olasz, na az már egy szép nyelv.Hanyagold kérlek a német nyelvet, mert valami borzalom. Nekem fizikai fájdalmat okoz.
Jawohl, Herr Hauptbanhof!Hanyagold kérlek a német nyelvet, mert valami borzalom. Nekem fizikai fájdalmat okoz.
Már csak megindokolnia kéne az állítását.