[HUN] Leopard 2

És a német, illetve amerikai zl. hogyan épül fel?
Harckocsi század 13 vagy 14 gép. Zázlóalj 3 vagy 4 század + 2 gép.

3x14+2=44
4×14+2=58
4×13+2=54

Az US Army -nál most nincs hk. zászlóalj. 2 hk század + 1 gépesített lövész század egy páncélos zászlóalj. De folyamatosan változik a szervezet.

Harckocsi század 13 vagy 14 gép. Zázlóalj 3 vagy 4 század + 2 gép.

3x14+2=44
4×14+2=58
4×13+2=54

Az US Army -nál most nincs hk. zászlóalj. 2 hk század + 1 gépesített lövész század egy páncélos zászlóalj. De folyamatosan változik a szervezet.
A németeknél most változtattak vagy terveznek változtatni a harckoöcsi századok és zászlóaljak felépítésén.

Úgy tudom nem változtattak még, és a ‘96 óta használt Heeresstruktur 5N van továbbra is.

Én erről tudok jelenleg:
v2-cdd68958686721ae97a06ecbdfef2333-720w.webp

Hmmm. Lehetséges, hogy én maradtam le a 4 Zug van egy Kampfkompanie-ben, mindben 3 Leo plusz egy parancsnoki és így adja a 13 hk-t mind az 5 Kampfkompanie amiből áll a Panzerbatallion hk állománya, plusz a Bataillonskommandeur vezérgépe.
Mivel mi a németet másoljuk mostanában ezért vettünk 44 t.

• Tetszik
Reactions: endre
Hmmm. Lehetséges, hogy én maradtam le a 4 Zug van egy Kampfkompanie-ben, mindben 3 Leo plusz egy parancsnoki és így adja a 13 hk-t mind az 5 Kampfkompanie amiből áll a Panzerbatallion hk állománya, plusz a Bataillonskommandeur vezérgépe.
Hanyagold kérlek a német nyelvet, mert valami borzalom. Nekem fizikai fájdalmat okoz. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ADHU23: Vízi átkelés Leoparddal

Az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti országos hadgyakorlat keretében az MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred és az MH Klapka György 1. Páncélosdandár Leopard 2 A4HU harckocsikkal gyakorolták a vízi átkelést Újmajorban, november 10-én.