Na így terjed a faszság...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
" The Leopard 2A7HU tank will serve alongside the older Leopard 2A4 tank in the 11th Tank Battalion, 1st Armored Brigade. All tanks are expected to be delivered by 2025 and logistics support is extended until 2028."A Leopard 2A7HU harckocsi a régebbi Leopard 2A4 harckocsi mellett fog szolgálni a 11. harckocsizászlóaljban, az 1. páncélos dandárban. Minden harckocsi leszállítása 2025-ig lesz elérhető, és 2028-ig lesz elérhető
Piros-fehér sáv. Ülj le egyes.Sziasztok,
Par foto augusztus 20 (pontosabban 19)rol, a tobbi itt.
Az oldalpancel elol joval vastagabb:
Ezek a fixen elhelyezett kodgranatvetok takarnak barmit oldalrol?
Bocsánatot kérek előre is tudatlanságomért! Ám ez mit takar? Ágyúrögzítőt? 3 millióért/db?Nehéz technikai rögzítő készlet 2024
Mind a két oldalt láthatod azt a rózsaszín rögzítőt.Bocsánatot kérek előre is tudatlanságomért! Ám ez mit takar? Ágyúrögzítőt? 3 millióért/db?
Talán ez a hozzászólás segít. Biztos láttad már a képeken a rózsaszín láncokat, amikor szállítják őket. (De valószínűleg jó lesz a PzH és a Lynx szállításhoz is.)Bocsánatot kérek előre is tudatlanságomért! Ám ez mit takar? Ágyúrögzítőt? 3 millióért/db?
Ám ha lövegfelújítás lenne az más színben mutatná be.
Nagyon draga de kurva eros (lattam mar eloben elpattani egy ilyet nagyon durva volt)Mind a két oldalt láthatod azt a rózsaszín rögzítőt.
Egy görgőt már cserélni is kellett? Meg leszedni a hajtott is? Publikus vagy semmi nagyszabású?Mind a két oldalt láthatod azt a rózsaszín rögzítőt.
Durr defekt volt csak semmi extraEgy görgőt már cserélni is kellett? Meg leszedni a hajtott is? Publikus vagy semmi nagyszabású?
Hát ez nagyon szuper! Igen ismerem, álmomban sem erre gondoltam volna! Az átkosban egy hatos drótból oldották meg! Volt egy speckó tekerője s a két hatos drót összetekerve 12-est adott ki, Nem egy káfort vittem s nem extráztak! 100Km/h s tepertünk probléma nélkül! Erre elkölteni több száz milliót? Volt egy tekercs 6-os drót s ha kellet nehezebb géphez kétszeresen, könnyebb géphez szimplán csak összetekerték! Kinek kell ilyen áruleszorító? Kinek lett véve? Vagy kinek volt elfekvőben? Ráadásul rozsaszin! Ezt majd a színváltósak letekerik, s viszik mint a cukrot!Mind a két oldalt láthatod azt a rózsaszín rögzítőt.
na ne... akkor mégiss hogy tudnák elkölteni a gdp 2% át honvédelemre??? de ebbe a készletbe valószínűleg ékek is vannak (azok egyébként igen bonyolult szerrkezetek nem olyan egyszerűek mint a faék tudod drága teknikához mindenből csak a leges legdrágább a jó.)Hát ez nagyon szuper! Igen ismerem, álmomban sem erre gondoltam volna! Az átkosban egy hatos drótból oldották meg! Volt egy speckó tekerője s a két hatos drót összetekerve 12-est adott ki, Nem egy káfort vittem s nem extráztak! 100Km/h s tepertünk probléma nélkül! Erre elkölteni több száz milliót? Volt egy tekercs 6-os drót s ha kellet nehezebb géphez kétszeresen, könnyebb géphez szimplán csak összetekerték! Kinek kell ilyen áruleszorító? Kinek lett véve? Vagy kinek volt elfekvőben? Ráadásul rozsaszin! Ezt majd a színváltósak letekerik, s viszik mint a cukrot!
Meg különben is a lánc s a gép közzé kell csak s a gép helyben tartásáért felel! a láncszem sem erősebb a 6-os drótnál! A vasúton nincs olyan kicsi pályaív hogy lecsússzon a gép a kocsiról! Mint volt itt feltéve olyan kép mikor a közúti trélerről lecsúszott a harckocsi oldalt! Közúton természetesen kell, ezt nem vitatom!
Vasúton a gumikerekesek a veszélyesebbek a belengés miatt! Azokat kicsit jobban kell leszorítani!
- Miért nem kérdeztek, tök felesleges kiadást lehetett volna megmenteni!
Nem azért drága. Azért drága, mert kell belőle egy évben 42.mindjárt jön valaki hogy de ez különleges ötvözet és stb... és keveset gyártanak a hajó lánc nem jó alapanyag ahogy a darulánc sem a drótkötél meg amit írsz??? az tudod te milyen teknológiát igényel előállítani???? mert abbol sokat gyártanak az hogy a láncszemek átmérőjét növelljék pármilliót lefaragva meg nem jó mert nehéz lessz és elfáradnak az emberek vagy túlterheli a vasuti szerlvényt meg különben is láttam e én már ilyet? és nemtudom miről beszélek.
ha annyira szar hogy ilyen gyorsan kopik akkor pláne drága...Nem azért drága. Azért drága, mert kell belőle egy évben 42.
Egyszer rákérdeztem, akkor valami olyasmit mondtak, hogy a rózsaszíntől eltérő jól látható színnel elszíneződik ha csökken valahol a láncszem teherbírása, ebből látható ha nem használható/cserélni kell.mindjárt jön valaki hogy de ez különleges ötvözet és stb... és keveset gyártanak a hajó lánc nem jó alapanyag ahogy a darulánc sem a drótkötél meg amit írsz??? az tudod te milyen teknológiát igényel előállítani???? mert abbol sokat gyártanak az hogy a láncszemek átmérőjét növelljék pármilliót lefaragva meg nem jó mert nehéz lessz és elfáradnak az emberek vagy túlterheli a vasuti szerlvényt meg különben is láttam e én már ilyet? és nemtudom miről beszélek.
ez nem akkora extra dolog ipari festék nagynyomású csöveket is ezzel kell festeni sok esetben még iparisként is dolgoztam ilyen festékkel.Egyszer rákérdeztem, akkor valami olyasmit mondtak, hogy a rózsaszíntől eltérő jól látható színnel elszíneződik ha csökken valahol a láncszem teherbírása, ebből látható ha nem használható/cserélni kell.
Valószínűleg nem azért kell 43 mert gyorsan kopik, hanem azért kell 43 hogy a szükséges Leo 2A7HU mennyiséget egyszerre tudják elszállítani a (külföldi) gyakorlatra. De ezek a láncok valósznínűleg a PzH-khoz és a Hiúzokhoz is jók lesznek.ha annyira szar hogy ilyen gyorsan kopik akkor pláne drága...