Köszi!
Már ezért a képért megérte!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi!
Te irtad hogy 72-m1-esen kivul eleg ketes az atutes de meg az m1-en is. Ezert kerdem mire lojjenek akkor vele, T-34-re? Igy nem megyunk sokra 2000m-es tavolsagokkal ha 500m belulre kell menni, ott mar a leo a4-nek is bekopog barmi.
Nem monden T-72-höz van ERA készlet még raktáron sem.Pucer tankkokkal csak bekeidos hadseregek masiroznak, a valosag mindig mas.
Bevallom fordítás nélkül nem értem, de gondoltam hátha valaki elolvassa és összefoglalja, hogy képet kapjunk, hogy ma (?) vagy 30 éve (?) mi volt egy ilyen hk-ba építve.Köszi!
Már ezért a képért megérte!
Nalunk, de hazi nyulra csak nem lovunk.
DM33-at vettunk valoszinuleg ugy irtad, az egy masik tortenet hogy veszunk e ettol dragabbat, jobbat.
Aztan amint loni kezdenek mindenki alcaz mindent meg felpakol pluszba mert fel.
Volt már korábban linkelve, de akkor nem akartam elrontani a hangulatot a negatív véleményemmel, de szerintem felejtős. Ebből tizenkettő egy tucat.Nektek hogy tetszik?
Nektek hogy tetszik?
Nektek hogy tetszik?
tömörebben: kurvagáz!Volt már korábban linkelve, de akkor nem akartam elrontani a hangulatot a negatív véleményemmel, de szerintem felejtős. Ebből tizenkettő egy tucat.
Sehogy....Nektek hogy tetszik?
Persze, jól látod.
kitérve a modern indulókra a légierő indulója is(hogy ha még mindig ez az) egy katasztrófa a "régihez" képest
Nektek hogy tetszik?
Nyiss egy topikot egy másik honlapon, ott valószínűleg tetszést fogsz aratni, itt nem biztos.Nektek hogy tetszik?
Valamelyikünk régebben azt írta, hogy amennyiben 120 Leo A7+ indul támadásba, akkor a mögöttük vonuló A4-et senki sem fogja látni még álcázás nélkül sem.Kikepezni vettük nem harcolni,ezt értsd meg.
A leopard 2 tűzvezető rendszerének működési diagrammja.Bevallom fordítás nélkül nem értem, de gondoltam hátha valaki elolvassa és összefoglalja, hogy képet kapjunk, hogy ma (?) vagy 30 éve (?) mi volt egy ilyen hk-ba építve.
Naná, azt látom. Nem azt nem értem, miről szól, a műszaki tartalma lenne a lényeg. Csak mivel németül nem beszélek...A leopard 2 tűzvezető rendszerének működési diagrammja.
Mi miből kap/vesz/továbbít adatokat, ilyesmi.