[HUN] Leopard 2

URAM ATYÁM!!!
:eek::D
Én is mindig gondolkozom, hogy ha valami gond van itthon az árammal, hogy akkor melyik állandó villanyszerelőmet hívjam. Mert van egy olyan nekem, amelyik a kapcsolókhoz ért, és van egy amelyik a konnektorokhoz. Nagyon veszélyes szitu lehet, ha esetleg összekeverem a telefonszámukat. :eek::D
Te is így lehetsz ezzel. Az olyan szerelő, aki a Leoban ki tudja cserélni a vezetőgörgőket az nagy kincs. Mi is fogunk tartani külön egy olyat, amelyik a Leókon tud görgőt cserélni. Egyet a PZH-khoz. Meg még egyet a Lynxekhez.
Basszus, elszámoltam! A Büffelekre, a Leguanokra, és a Wisent 2-eskhez is kelleni fog 1-1. :hadonaszos:

Hmm.úgy tudtam típuscsalád, szóval erre valószínűleg nem lesz szükség.

Jó te szerelheted majd a szabadban is télen. Meg majd kézzel kiemeled a motort.

A daruhoz nem kell sátor,még békeidőben is szerelek fagyban,hóviharban,szakadó esőben,de a nyári kánikulában is,nemhogy háborús időben.
Jó,ha van,de ha ott állunk Kolozsvár falai előtt,és hóvihar van,hozzatok valamit ami elbírja a motort,de legalább pár vasdarabot,amiből összehegedálhatok valamit,ami elbírja a motort,és biza,úgy kiszerelem,a másikat meg vissza,hogy még az éjjel kitűzzük zászlót Kolozsvár legmagasabb pontjára.
;)

A daruhoz nem kell sátor,még békeidőben is szerelek fagyban,hóviharban,szakadó esőben,de a nyári kánikulában is,nemhogy háborús időben.
Jó,ha van,de ha ott állunk Kolozsvár falai előtt,és hóvihar van,hozzatok valamit ami elbírja a motort,de legalább pár vasdarabot,amiből összehegedálhatok valamit,ami elbírja a motort,és biza,úgy kiszerelem,a másikat meg vissza,hogy még az éjjel kitűzzük zászlót Kolozsvár legmagasabb pontjára.
;)

Természetesen félkézzel!

;)

Jav:én biza

LEOPARD-2A7_VENGER_200723_01.jpg