Az se publikus, hogy melyik negyedév?Nem soká hozzák.
Az se publikus, hogy melyik negyedév?Nem soká hozzák.
és úgy hozzák mint annó az első phzt mutogatóba, vagy maradóba?Nem soká hozzák.
Tök fölösleges azért leírnom, hogy ha esetleg változik akkor itt siránkozzatok, hogy mé nincs. (egyelőre nem utal arra semmi, hogy változna)Az se publikus, hogy melyik negyedév?
Tök fölösleges azért leírnom, hogy ha esetleg változik akkor itt siránkozzatok, hogy mé nincs. (egyelőre nem utal arra semmi, hogy változna)
23-25 még mindig.És hány évtized alatt érkezik meg az összes?![]()
A lényeg, hogy jöjjenek szépen és legyen rá ember nem csak aki benne ül hanem aki szereli is23-25 még mindig.
Nota bene: még a miénk sincs legyártva.Mert nincs a miénken kívül?
4.-ikAz se publikus, hogy melyik negyedév?
Szerintem már egy pár db le van mivel lassan szállítaniuk kell az első darabokat...Nota bene: még a miénk sincs legyártva.
Tök fölösleges azért leírnom, hogy ha esetleg változik akkor itt siránkozzatok, hogy mé nincs. (egyelőre nem utal arra semmi, hogy változna)
krisss erre esetleg tudnál válaszolni?és úgy hozzák mint annó az első phzt mutogatóba, vagy maradóba?
Ha nem válaszolok az azt jelenti hogy nem válaszolhatok általában.krisss erre esetleg tudnál válaszolni?![]()
olcsóbb lenne tőlünk kiküldeni valakit egy checklisttel...Ha nem válaszolok az azt jelenti hogy nem válaszolhatok általában.
Eddig a KMW-s cucc mutogatós rendszerben jött szóval esélyes hogy ezt is elhozzák egyszer. (máig nem értem miért)
Megvót.olcsóbb lenne tőlünk kiküldeni valakit egy checklisttel...
akkor télnyleg baromság utaztatni...Megvót.
Nem mi fizetjük.akkor télnyleg baromság utaztatni...
jojo köszi gondoltam,hogy olyankor azért, csak hátha nem láttadHa nem válaszolok az azt jelenti hogy nem válaszolhatok általában.
Eddig a KMW-s cucc mutogatós rendszerben jött szóval esélyes hogy ezt is elhozzák egyszer. (máig nem értem miért)
Bocsánatot kérek , senkinek nem akarom a kedvét lelohasztani , reméljük tavasszal már elkezdenek befutni , mint a 2000-ek!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..