Nincs olyan, hogy hk osztály a magyar terminológiában.Amíg nincs az első hk-osztályban legalább másfélszer annyi kiképzett személyzet, mint harckocsi, addig felesleges még egy hk. osztályt venni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs olyan, hogy hk osztály a magyar terminológiában.Amíg nincs az első hk-osztályban legalább másfélszer annyi kiképzett személyzet, mint harckocsi, addig felesleges még egy hk. osztályt venni.
Mien naiv vagy még ilyen vészterhes időkben is!Nincs olyan, hogy hk osztály a magyar terminológiában.
Amíg nincs az első hk-osztályban legalább másfélszer annyi kiképzett személyzet, mint harckocsi, addig felesleges még egy hk. osztályt venni.
Na ez eléggé hurráoptimista lett.Azt hallottam, hogy jól állnak. Állítólag egy év alatt duplázták a tankosok számát, és ezerrel megy az átképzés.
Ezért várják a 2. HKZ megnyitását.
Jön a következő lépcső.
Jól nyomják.
Dehogynem, az A5-ök is régi A4-ekből lettek átalakítva. Csak akkor éri meg, ha a kompozit páncélt is cserére ítélik, másként hiába kellene elbarmolni a toronyfrontot. Hogy megéri e, az más kérdés. Amint az előttem szólók is említették, A6+-ig javítható fel a gép.
Nem tudom, mennyivel tud többet az A7 ennél, viszont van egy tippem. Nem a kompozit az, hiszen az cserélhető volna. Nem hinném, hogy méreteket változtattak volna rajta, pl fizikai vastagságot. Az én tippem, hogy az A6 és az A7 közötti különbség és az átalakíthatóság megakadályozója, hogy a teljes váza abból az újabb HHS anyagból készült, amiből a Puma, a Boxer és minden bizonnyal a Lynx is. Ez viszont kétlem, hogy lényegesen változtatná meg a páncélos védelmi képességeit. Maximum 10-30 mm közötti plusz RHAe-re gondolok szemből. Oldalról ennek töredékére.
Na ez eléggé hurráoptimista lett.
Az a baj nem most vannak sokan, hanem akkor voltak marha kevesen. De az biztos, hogy örömteli fejlődés és remélem, hogy így folytatódik tovább.Lehet, de egy volt kolléga szerint a létszám a hat évvel ezelőttinek közel a négyszerese.
Ez MH szintén nem rossz. Van még ilyen fejlődést felmutató szervezet? Persze kérdés mennyi volt akkor.
A kopasz székely sem hisz a kétszer dúsabb hatású samponban....
A KMW szerint nem. Szét kéne vágni és megerősíteni a teknőt.A német A7+ prototípus is régi A4 lehegesztett lőszernyílással.
Úgy tudom, az A7V-k csak új testet kapnak, a torony biztos, hogy régi A4/5/6 torony, hisz lapos.
Ezért szerintem A7V -ig is felújítjó, akár a MI 12 A4-esünk is.
Toronyról beszéltünk. A német is új testet gyártat, nem kendácsol egy 55 tonnára tervezett 40 éves testet.A KMW szerint nem. Szét kéne vágni és megerősíteni a teknőt.
De nem azt mondtad, hogy a mi gépeinket is fel lehet húzni A7V-re? Mert amúgy nem.Toronyról beszéltünk. A német is új testet gyártat, nem kendácsol egy 55 tonnára tervezett 40 éves testet.
De nem azt mondtad, hogy a mi gépeinket is fel lehet húzni A7V-re? Mert amúgy nem.
A tornyon lévő kis nyílásnak nincs fontossága az upgrade-ben. Egyszerűen csak erről lehet megismerni az A4 előtti konstrukciók A4-esítését.Toronyról beszéltünk. A német is új testet gyártat, nem kendácsol egy 55 tonnára tervezett 40 éves testet.
A mi alvázainkat már legyártották?Hogyne ment volna. A Metka az elmúlt idôben nem csak a mi 44 db A7+ alvàzunkat gyàrtotta le, hanem 84 db alvàzat a BW-nek is, A7A1, A7V verziókhoz amit nem ax eredetiból oldottak meg.
LeA mi alvázainkat már legyártották?
Nah, Srácok!
Mi legyen?
Megvettem a legújabb Haditechnikát.
Előkari ajiként hozok nektek egy cikket.
Lájk
A Leopárd harckocsi magyar típusváltozata: a Leopárd 2A7HU
Szívecskés szerelmes fej
A Párduc harckocsi újjászületése a Panther KF51
A Leopárd harckocsi magyar típusváltozata: a Leopárd 2A7HU
Minek akarunk egy nem létező harckocsit?!Akkor a KF-51-re is van esély?
A cikket végig olvasva úgy látom semmi új nincs benne...
Talán ennyi érdekesség.A cikket végig olvasva úgy látom semmi új nincs benne...
A 7-es ábrát látva mondjuk az ugrott be, hogy szegény harckocsi - kár rákölteni!
Persze azért két zászlóalj mindenképp kellene...