[HUN] Leopard 2

Most,hogy az első öröm lement (és én is örülök neki),hogy megjöttek végre a cicák-jöjjön némi károgó gondolat....
Rögvest modernizálni kéne a gépeket,RCWSt lecserélni egy 30DEFA programozható lőszeres tipusra,illetve programozható lőszeres 40milis agvt is tartalmazó tipusra (vegyesen is lehetne,illetve olyan moduláris RCWS is lehet,ami cserélhető fegyverzetű).Valamint APS(eke)t integrálni hozzájuk.
Rendszeresiteni kéne hozzájuk irányitott lőszereket.Mind repeszromboló(pgm gyújtóval),mind ATGM tipusokat.KSTAM-II és a LAHAT tipusokra gondolok (LAHATot mint heli,dron,gyalogsági eszközt is rendszeresiteni kéne)
megfontolandó konténeres inditású saját dron integrálása (pl zsidó SPEAR,de biztos van ilyen másik tipus is-a konténeres inditó könnyen illeszthető/málházható a hk külső felületére)

Azért elszabadult az X-en a dilivonat.
Talán itt a legszórakoztatóbbak a kommentek. :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
gives és purchased a kulcs szavak. Ukránok is kaphatnak A8-sokat ha befizetnek rá évárnak 5-6 évet.
Ha ajándékba kaptuk volna ezeket a tankokat, akkor jobban lenne okok pampogni...

Azért elszabadult az X-en a dilivonat.
Talán itt a legszórakoztatóbbak a kommentek. :cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Édes Istenem, ezt a szellemi sötétséget ami onnan árad. Ezek a mi szövetségeseink. Ellenség már nem is kell. Amúgy ki ez a Jürgen?

Most,hogy az első öröm lement (és én is örülök neki),hogy megjöttek végre a cicák-jöjjön némi károgó gondolat....
Rögvest modernizálni kéne a gépeket,RCWSt lecserélni egy 30DEFA programozható lőszeres tipusra,illetve programozható lőszeres 40milis agvt is tartalmazó tipusra (vegyesen is lehetne,illetve olyan moduláris RCWS is lehet,ami cserélhető fegyverzetű).Valamint APS(eke)t integrálni hozzájuk.
Rendszeresiteni kéne hozzájuk irányitott lőszereket.Mind repeszromboló(pgm gyújtóval),mind ATGM tipusokat.KSTAM-II és a LAHAT tipusokra gondolok (LAHATot mint heli,dron,gyalogsági eszközt is rendszeresiteni kéne)
megfontolandó konténeres inditású saját dron integrálása (pl zsidó SPEAR,de biztos van ilyen másik tipus is-a konténeres inditó könnyen illeszthető/málházható a hk külső felületére)

+ rácsok!(?)
Csúnya/nem csúnya(AZ, de:) hasznos! ... életbe-vágóan!

.

Nincs hozzá ugymond,nem békeideű körmös lánctalp?
Ha nincs-hát kéne csinálni.
A gumi betétet lehet cserélni acél "körmökre" - ezek láthatóak a torony hátán.

656f1b54e311a078967266.jpg

meg drágább és bonyolultabb is kétféle lánctalp meg annak cserélgetése. Magyar országi terepen nem indokolt.
Hát erre azért nem vennék mérget....Pl rengeteg a töltésút.Mondjuk egy eső után,a felázott töltésoldalon ha nincs kapaszkodás,csak láncpörgés,akkor mivan?