[HUN] Leopard 2

A látogatáson – mások mellett – részt vett dr. Balogh Csaba, pozsonyi magyar nagykövet, valamint Tömböl László nyugállományú vezérezredes, nemzeti hadfelszerelési igazgató.
Lehet hogy majd ide jönnek szimulátorozni a Leo 2A8 átképzésük részeként?

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Robert Kaliňák szlovák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter tett látogatást az MH Klapka György 1. Páncélosdandárnál február 9-én, pénteken. A delegáció tagjait Szalay-Bobrovniczky Kristóf, Magyarország honvédelmi minisztere, valamint dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke fogadta a tatai laktanyában...

65c63e4d50aec649108439.jpg
65c63e4ea1566670163999.jpg
65c63e4cc676a816776073.jpg
65c63e4d95a17474482147.jpg

65c63e4d0d4aa674986440.jpg
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Azért ez szívet melengető látvány. Leopard és Lynx együtt a sárban

xKEdYbb.png
Jah, nagyon szívmelengető...ahelyett, hogy megbecsülnék amit kapnak és vigyáznának rá. A hangárokat is tök feleslegesen építették fel, ha sosincs benne semmi. Ha lenne bennük egy kis tartás akkor a telephelyen kenegetnék a lánctalpat olajos ronggyal, hogy szép fényes legyen!!!

Én is azt gondolom, hogy jó látni együtt ezeket az eszközöket, egy kötelékében. A videóban sajnos kevés látszik a dinamikus programból. Állítólag megint nagyot alakítottak: több száz tonna pörgött, faralt egyszerre.
A jelvényük is tetszik. Szeretik mutogatni, büszkék lehetnek rá.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jah, nagyon szívmelengető...ahelyett, hogy megbecsülnék amit kapnak és vigyáznának rá. A hangárokat is tök feleslegesen építették fel, ha sosincs benne semmi. Ha lenne bennük egy kis tartás akkor a telephelyen kenegetnék a lánctalpat olajos ronggyal, hogy szép fényes legyen!!!
Ez is egy nézőpont.

Ööö .... A járműszemélyzet jobban fel van öltözve.
A kezelők az évszaknak megfelelő ruházatban vannak. Pont erről beszélek. Ha te elmennél ellenőrizni, hogy na megnézem már mi a retket vettünk több 100 milliárdért, akkor a valóságot akarod látni, vagy patikamérlegen kimért, derékszög párhuzam, patyolat tiszta, kvázi dísszemlére felsorakozott katonákat?
Mert segítek, a valóság nem ez. Ha melegem van leveszek valamit, ha fázok felveszek valamit, DE nem egyszerre van meleg a jármű kezelőinek, vagy neme gyszerre fáznak a jármű kezelői.

Azért ez szívet melengető látvány. Leopard és Lynx együtt a sárban

xKEdYbb.png
Azt hiszem mikor én meg ott laktam ettől a helytől nem messze, meg egy xar aszfaltos, vagy betonos út volt ott ahol most sár van.
Lehet most is van ott út a sár alatt, csak már nincsenek kopaszok akik a külső körletet takarítanak.