Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Bölényroham 2025 gyakorlatra a Leopard harckocsik vasúti átcsoportosítással jutnak el a Bakonyba, melynek első mozzanata a nagymacskák berakodása volt március 21-én.
![]()
Sínen vannak a Leopardok
A Bölényroham 2025 gyakorlatra a Leopard harckocsik vasúti átcsoportosítással jutnak el a Bakonyba, melynek első mozzanata a nagymacskák berakodása volt március 21-én.honvedelem.hu
A traffipaxok miatt.Miért takarják a Leok rendszámát?
Vékonyabb mint egy póló, akár kézzel is varrhatod.
Pedig év elején jött néhány, ha jól emlékszem...Lassan eltelik 2025 első negyedéve és még idén 1db nagymacska sem érkezett. Tavaly év végén amilyen tempóban érkeztek, azt hittem erre az időre már csak pár darab fog hiányozni....Elvileg arról volt szó, hogy havi 2db érkezik és nyárra itt lesz a teljes flotta.
A Lynx-ek érkezéséről is nagy a csend, kivéve a múltkori 1db-ot ami Németországból jött. Egyedül talán a Gidránokról volt hír az újabb 56db-ról, de hogy azok mikor érkeznek azt sem igen tudni...
Nem mindenki elégedett, ahogy a bal-felsö képen a pasi arcát nézem...
Ez a7+ ezen van a legtöbb nera a világon jelenleg meg a legnehezebb is emiatt. Ez a nèmetek A7-eseihez de a svéd strv-hez képest is mindenhol vastagabb páncélt kapott. ( aknavédelem, tető, toronyoldal, oldalpáncèl etc)Az A7 NERA páncélzatot tartalmaz, de az ukrán tapasztalatok (a tank borzalmasan sérülékeny és ki van szolgáltatva a drónoknak, ATGM-nek) alapján szintén ukrán példa alapján volna értelme pótlólagos NERA téglák felszerelésének az A7-re (ukránoknál A4, A6 van) attól függetlenül, hogy lesz-e majd valamikor APS rajta. Nem túlságosan nagy költség lenne és jelentősen óvná a kezszem életét, növelné a tank túlélőképességét. (igen dudi szándékosan tankot írtam, nem szeretem a hk nevet, az egész világ tanknak hívja rajtunk kívül).
Gidránokon sincs. Legalábbis a fehér alapú, csak "taktikai".Miért takarják a Leok rendszámát?
Olvassák a htka oldalait és direkt keresztbe tesznek a rendszámfetisiszta kollégáknak?
A Büffel rendszáma viszont olvasható volt...
Nagy a titkolózás...![]()
Vagy ERA, amelyik célszerűbb. Az ukrik mindenre felpakolták, az A6-ra is és akkor még a tyúkketrecről nem is beszéltünk. Az ukrán tapasztalat az, hogy amit csak lehet pakolnak a harcjárművekre.Ez a7+ ezen van a legtöbb nera a világon jelenleg meg a legnehezebb is emiatt. Ez a nèmetek A7-eseihez de a svéd strv-hez képest is mindenhol vastagabb páncélt kapott. ( aknavédelem, tető, toronyoldal, oldalpáncèl etc)
Te ERA-ra gondolsz pluszkènt nem nem?
Azt lehet tudni, hogy a maradék nagymacskák körülbelül mikor várhatók, idén teljes lesz a flotta? Havi 2db-ot ígértek, ha jól számolom 11 db hiányzik még, de már negyed év eltelt...
Idén megjön mind. Decemberben többet hoztak a tervezettnél és így nincs csúszás.Azt lehet tudni, hogy a maradék nagymacskák körülbelül mikor várhatók, idén teljes lesz a flotta? Havi 2db-ot ígértek, ha jól számolom 11 db hiányzik még, de már negyed év eltelt...
Na tessék mondtam bobnak dobjon má nektek egy updatet mert igen nyugtalankodtok.Idén megjön mind. Decemberben többet hoztak a tervezettnél és így nincs csúszás.
Akkor soroljam a listát, hogy még miket kéne elintézni?Na tessék mondtam bobnak dobjon má nektek egy updatet mert igen nyugtalankodtok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..