[HUN] Leopard 2

Hungarian Leopard 2A7HU traffic control
hungarian-leopard-2a7hu-traffic-control-v0-jja97qp7xi6f1.webp

Külön is felhívom a feketeöves mindenszaristák figyelmét az ilyen kommentekre, mint az "I love their camo" meg az "I am not gonna lie , the Leopard 2a7HU is currently the best looking Leopard." A szomszéd füve, ugye... :)
Én meg arra hívom fel figyelmet, hogy még mindig nem sikerült megoldani, hogy át tudjanak menni ott a tankok, ahol a T-72 ki tudott menni a szomodi lőtérre, közút és a vasút alatt. (a Honvéd utca északi végénél átgázolnak a többi (régi) eszközzel az Árendás patakon, majd átmennek az út és a vasút alatt, ha google-ban keresitek a nagykocka köves lehajtón mennek be az 1-es főút alá.)
Szóval még mindig minden szar :)

Én meg arra hívom fel figyelmet, hogy még mindig nem sikerült megoldani, hogy át tudjanak menni ott a tankok, ahol a T-72 ki tudott menni a szomodi lőtérre, közút és a vasút alatt. (a Honvéd utca északi végénél átgázolnak a többi (régi) eszközzel az Árendás patakon, majd átmennek az út és a vasút alatt, ha google-ban keresitek a nagykocka köves lehajtón mennek be az 1-es főút alá.)
Szóval még mindig minden szar :)
Őszintén szólva nekem jó ha 200 méterrel lejjebb mennek át a gyaktérre.
Nem hinném, hogy megérné lebontani a vasuti hidat ezért....

Őszintén szólva nekem jó ha 200 méterrel lejjebb mennek át a gyaktérre.
Nem hinném, hogy megérné lebontani a vasuti hidat ezért....

Erről az 1-es úton közlekedők véleménye a mérvadó.
Ha minden nap reggel és délután meg kell állítani a forgalmat, akkor hamar csökken a Z26 támogatottsága.
:)

• Robot
Reactions: megazez
Hát azt a 2 percet kibírják szerintem.

Ebben benne van az alkotmányos költség?

Kb. 90 láncos eszköz van arrafelé, ráadásul valójában nem áthajtanak, hanem felhajtanak az 1-esre, majd azon irány Szomód felé.
A másik gond, hogy ha esetleg sarat hagynak maguk után, akkor takarítani is kell utánuk, kb 1-1,5 kilométert...
Az is idő.
Ezt egy arrafelé lakó ismerősömtől tudom.
Alkalmanként pár kilométeres anyázó sor püffed fel, nem népszerű ez a módszer.
De biztos lesz megoldás, hisz 18 óta tudjuk, hogy "jönnek a vasak".
Korábban azt hallottam van terv.

Nem lehetne a híd alatti közlekedő utat mélyebbre alakítani, hogy a híd alatt elférjenek a harckocsik ? Műszakilag ? ( Nem értek hozzá, ezért kérdezem. )

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: BJani and J.G.
Hát azt a 2 percet kibírják szerintem.

Kb. 90 láncos eszköz van arrafelé, ráadásul valójában nem áthajtanak, hanem felhajtanak az 1-esre, majd azon irány Szomód felé.
A másik gond, hogy ha esetleg sarat hagynak maguk után, akkor takarítani is kell utánuk, kb 1-1,5 kilométert...
Az is idő.
Ezt egy arrafelé lakó ismerősömtől tudom.
Alkalmanként pár kilométeres anyázó sor püffed fel, nem népszerű ez a módszer.
De biztos lesz megoldás, hisz 18 óta tudjuk, hogy "jönnek a vasak".
Korábban azt hallottam van terv.
Az angol A66on van egy hk ezred laktanya.Egyik oldalon van a laktanya,másik oldalon a gyakorlótér.Szépen kiépitett áthajtójuk van.közlekedési lámpával ellátva.Teljesen normális lámpás kereszteződés,csak a keresztirányú forgalom többnyire Chellyikből áll.Átvonulnak,sor végén egy útkefe-és ennyi.Lámpaí zöldre vált,indul a forgalom,és lehet menni tovább.Annyi,hogy sose láttam egyszerre egy századnál többet átkelni.Igy nem gyűlik fel nagy sor az úton.

Nincsen benne. Amúgy azt tök nehéz feladat megbecsülni. Sajnos a költségvetési kiírásokban nincsen ilyen sor. Pedig igény lenne rá.

Nem lehetne a híd alatti közlekedő utat mélyebbre alakítani, hogy a híd alatt elférjenek a harckocsik ? Műszakilag ? ( Nem értek hozzá, ezért kérdezem. )

Erről szólt a kommentet, hogy tudomásom szerint vizsgálták és lehet süllyeszteni.

Sztem arra céloz, lejárta lízing és elvitték őket. A veterántalálkozóra sem állítooták ki, ahogy a T-72-őt sem

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Sztem arra céloz, lejárta lízing és elvitték őket. A veterántalálkozóra sem állítooták ki, ahogy a T-72-őt sem
Nem tudom hogy visszavitték-e őket, eddig arról volt szó hogy végleg maradnak. Valszeg inkább félreállították, lekonzerválták őket - vagy legalábbis ez lehet talán a szándék velük hosszútávon.
Végszükség esetén azért ezek még használható tankok - jobban mint T-72. Kiképzett személyzet is jobban lesz rá, mint a ruszki vasra.

Ha valaki jobban tudja mi lett velük, akkor írja meg! ;)

Nem tudom hogy visszavitték-e őket, eddig arról volt szó hogy végleg maradnak. Valszeg inkább félreállították, lekonzerválták őket - vagy legalábbis ez lehet talán a szándék velük hosszútávon.
Végszükség esetén azért ezek még használható tankok - jobban mint T-72. Kiképzett személyzet is jobban lesz rá, mint a ruszki vasra.

Ha valaki jobban tudja mi lett velük, akkor írja meg! ;)
Tavaly voltak képek, amikor hozzák az A7-et, viszik vissza az A4-et. Akkor az volt a feltételezés, karbantartás, vagy netán upgrade.