Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hungarian Leopard 2A7HU traffic control
![]()
Külön is felhívom a feketeöves mindenszaristák figyelmét az ilyen kommentekre, mint az "I love their camo" meg az "I am not gonna lie , the Leopard 2a7HU is currently the best looking Leopard." A szomszéd füve, ugye...![]()
Őszintén szólva nekem jó ha 200 méterrel lejjebb mennek át a gyaktérre.Én meg arra hívom fel figyelmet, hogy még mindig nem sikerült megoldani, hogy át tudjanak menni ott a tankok, ahol a T-72 ki tudott menni a szomodi lőtérre, közút és a vasút alatt. (a Honvéd utca északi végénél átgázolnak a többi (régi) eszközzel az Árendás patakon, majd átmennek az út és a vasút alatt, ha google-ban keresitek a nagykocka köves lehajtón mennek be az 1-es főút alá.)![]()
Utcakép · Google Térkép
Magával ragadó módon fedezhet fel helyeket a Google Térképen.www.google.com
Szóval még mindig minden szar![]()
Legutóbb a svéd lőtéri szimulációs rendszer elemeként volt azonositva az, amit jómagam is valami jelzőfénynek néztem:
Őszintén szólva nekem jó ha 200 méterrel lejjebb mennek át a gyaktérre.
Nem hinném, hogy megérné lebontani a vasuti hidat ezért....
Ha jól emlékszem nem kellene hidat cserélni, csak átépíteni, pár tiz millió forintért.Őszintén szólva nekem jó ha 200 méterrel lejjebb mennek át a gyaktérre.
Nem hinném, hogy megérné lebontani a vasuti hidat ezért....
Hát azt a 2 percet kibírják szerintem.Erről az 1-es úton közlekedők véleménye a mérvadó.
Ha minden nap reggel és délután meg kell állítani a forgalmat, akkor hamar csökken a Z26 támogatottsága.
![]()
Ebben benne van az alkotmányos költség?Ha jól emlékszem nem kellene hidat cserélni, csak átépíteni, pár tiz millió forintért.
Hát azt a 2 percet kibírják szerintem.
Ebben benne van az alkotmányos költség?
Hát azt a 2 percet kibírják szerintem.
Ebben benne van az alkotmányos költség?
Az angol A66on van egy hk ezred laktanya.Egyik oldalon van a laktanya,másik oldalon a gyakorlótér.Szépen kiépitett áthajtójuk van.közlekedési lámpával ellátva.Teljesen normális lámpás kereszteződés,csak a keresztirányú forgalom többnyire Chellyikből áll.Átvonulnak,sor végén egy útkefe-és ennyi.Lámpaí zöldre vált,indul a forgalom,és lehet menni tovább.Annyi,hogy sose láttam egyszerre egy századnál többet átkelni.Igy nem gyűlik fel nagy sor az úton.Kb. 90 láncos eszköz van arrafelé, ráadásul valójában nem áthajtanak, hanem felhajtanak az 1-esre, majd azon irány Szomód felé.
A másik gond, hogy ha esetleg sarat hagynak maguk után, akkor takarítani is kell utánuk, kb 1-1,5 kilométert...
Az is idő.
Ezt egy arrafelé lakó ismerősömtől tudom.
Alkalmanként pár kilométeres anyázó sor püffed fel, nem népszerű ez a módszer.
De biztos lesz megoldás, hisz 18 óta tudjuk, hogy "jönnek a vasak".
Korábban azt hallottam van terv.
Nincsen benne. Amúgy azt tök nehéz feladat megbecsülni. Sajnos a költségvetési kiírásokban nincsen ilyen sor. Pedig igény lenne rá.Ebben benne van az alkotmányos költség?
Nem lehetne a híd alatti közlekedő utat mélyebbre alakítani, hogy a híd alatt elférjenek a harckocsik ? Műszakilag ? ( Nem értek hozzá, ezért kérdezem. )
Gondolom nincs rá személyzet, mert aki él és mozog A7-en vanLeopard 2A4-esekkel mi van? Már fotókon sem látni jó rég óta...
Nem tudom hogy visszavitték-e őket, eddig arról volt szó hogy végleg maradnak. Valszeg inkább félreállították, lekonzerválták őket - vagy legalábbis ez lehet talán a szándék velük hosszútávon.Sztem arra céloz, lejárta lízing és elvitték őket. A veterántalálkozóra sem állítooták ki, ahogy a T-72-őt sem
Tavaly voltak képek, amikor hozzák az A7-et, viszik vissza az A4-et. Akkor az volt a feltételezés, karbantartás, vagy netán upgrade.Nem tudom hogy visszavitték-e őket, eddig arról volt szó hogy végleg maradnak. Valszeg inkább félreállították, lekonzerválták őket - vagy legalábbis ez lehet talán a szándék velük hosszútávon.
Végszükség esetén azért ezek még használható tankok - jobban mint T-72. Kiképzett személyzet is jobban lesz rá, mint a ruszki vasra.
Ha valaki jobban tudja mi lett velük, akkor írja meg!![]()
Teljes nagyjavításon vannak.Tavaly voltak képek, amikor hozzák az A7-et, viszik vissza az A4-et. Akkor az volt a feltételezés, karbantartás, vagy netán upgrade.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..