[HUN] Leopard 2

tudom hogy nem magyar leó, de valaki nagyon próbálgatja a mi hátrafelé nyilazós taktikánkat :cool:

E2tiGQYWQAIJE36.jpg

Hmmmm: 100-150 darab alatt nincs más...

Vagy látta a Leók számláját. ;) Esetleg egyszeruen a koltoi túlzások kedvelóje. :cool: Majd mondjuk @krisss rávilágíthatt arra, melyik opció valószinúbb.
Végül is attól függ milyen az a vadászgép? Egy L-59 Alca árának kb pont a fele (tudom, hogy az nem vadászgép, de egy harckocsizónak mind az, mint ahogy a civilnek is csak tank a harckocsi), vagy egy fapados F-16 árának a fele.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Valaki már olvasott valamit a lövegről? L44 vagy L55 lesz?
L55A1 konkrétan, használhatja az új DM73 lövedéket, 900mm feletti átütés, és alkalmas a legújabb reaktív páncélok semlegesítésére! Vagyis az armatát leszámítva bármely harckocsit testet képes átütni, de a legtöbbnél a tornyot is simán bárhol átviszi.

Cikk a honvedelem.hu-ról:
Amikor az ember benn ül a gépben, 40 kilométeres sebességgel megy az indítóponttól a 700-as fordulóig és közben kettő vagy négy harckocsi lő egy vonalban… Akkor az eléggé nagy adrenalinlöketet ad”

Kihívás, hogy hátramozgásnál a parancsnok irányítja a vezetőt. Tolatva, 30 kilométeres sebességnél kinn a fejem a búvónyílásból és a másik harckocsi mellettem épen egy célt küzd le az ágyújával… Akkor azért a légnyomás kicsit megmozgatja az ember fejvédőjét

:hadonaszos: :hadonaszos: :hadonaszos:

Leopard harckocsikkal kapcsolatos kiképzés osztrák támogatásának lehetőségeiről, valamint a KFOR missziós szerepvállalásról tárgyaltak a résztvevők

Én is meglestem, többször, többféle környezetben.
Sehová nem passzolt, de legalább mindenhol rikít.
A kezszem szerint, a hangárban jó a camo...

ha lekapcsolják a villanyt.
:)
Ha már újra szóba jött a camo. Azóta lehet tudni valamit arról, hogy melyik lesz az mh új színe, a leon vagy a gidránon látható? Esetleg minden más és más?