Nem hiszem, mert a videóban lévő példányon Iron Fist van és ráadásul a StrikeShieldnek semmi nyoma.(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem hiszem, mert a videóban lévő példányon Iron Fist van és ráadásul a StrikeShieldnek semmi nyoma.(Ha tippelni kellene, akkor a miénk! Szóval: Say hello!)
Mondjuk kifejezetten vicces hogy 0:25-nél azért ott is eléggé rezeg az a kiegpáncél panel.Ez az egyik ausztrál példány lehet még a gyári teszten, csak még hiányzik róla pár dolog meg a festés.
A videó leírása viszont érdekes:
Watch as Rheinmetall’s Lynx infantry fighting vehicle engages targets with ultimate precision. No matter the rigours of shocks and vibrations caused by movement, superior stabilisation technologies ensure continued pinpoint accuracy over great distances. Even in highly dynamic scenarios. Lynx is the Next Generation IFV with unmatched levels of protection, mobility, lethality, knowledge and growth.
Kis odaszúrás lehet a briteknek. Ouch.
Itt van megint! Addig nézzétek még van!
Szerintem ezeket a képsorokat még nem láthattuk!Az eredeti videóban nem szövegelt egy katona folyamatosan? Lehet csak haluztam meg összekeverek emlékeket, de nekem határozottan úgy rémlik, hogy nem csak ennyi volt, mint most.
Szerintem ezeket a képsorokat még nem láthattuk!
Nem tudom mi láthattál! Ha megtalálod linkeld be! Ha volt már oda szoktuk írni! VÓTMÁEzt most nem értem. A videó első linkelése után levették a tartalmat. És utána azt mondjátok, hogy fél óra múlva az eredetit rakták vissza.
Melyik volt akkor az, amelyiket én ma láttam és amivel keverem? Kb ugyan ezek voltak, csak egy katona pofázott és a végén megjelent az utolsó mp-ekben az ausztrál link logója is.
Inkább az képzelhető el, hogy azért szólt nekik hogy vegyék már le, mert olyan rész volt benne amit itthon még nem jelentettek be és ki kellett vágni.Megosztottam, látták hogy a magyarok rácsaptak mint betyár a babgulyásra és gyors le is szedték! Majd Maróth szólt nekik gombokért ugyan, de rakják már vissza!
Nem ezzel kevered?Az eredeti videóban nem szövegelt egy katona folyamatosan? Lehet csak haluztam meg összekeverek emlékeket, de nekem határozottan úgy rémlik, hogy nem csak ennyi volt, mint most.
Mi volt benne, amit még nem jelentettek be?Inkább az képzelhető el, hogy azért szólt nekik hogy vegyék már le, mert olyan rész volt benne amit itthon még nem jelentettek be és ki kellett vágni.
Nem tudom, nem láttam az eredeti videót. De nehogy komolyan vedd, ez csak a nagy magyar titkolózás miatt írtam. Máskor is volt már olyan, hogy az RM feltett egy videót majd levette és később újra feltette.Mi volt benne, amit még nem jelentettek be?
Pedig biztos, hogy tudod. A "piros" tekintet előtt semmi sem marad titokban.Nem tudom, nem láttam az eredeti videót. De nehogy komolyan vedd, ez csak a nagy magyar titkolózás miatt írtam. Máskor is volt már olyan, hogy az RM feltett egy videót majd levette és később újra feltette.
Szerintem semmi. Ennyi idő alatt nem lehet újravágni és engedélyeztetni semmit egy RM méretű cégnél.Mi volt benne, amit még nem jelentettek be?
Titkolni akarták csak lebuktak idő előtt!Szerintem semmi. Ennyi idő alatt nem lehet újravágni és engedélyeztetni semmit egy RM méretű cégnél.
Szerintem szimplán csak annyi lehetett, hogy elsőre egy rosszabb verziót töltöttek fel, esetleg magával a megosztással volt valami gond.
2022-t közöltek le eddig.Mikor is érkezik az első adag Lynx?