De onnan jött.A háború alatt nem a 101. volt a Pumák számozása?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De onnan jött.A háború alatt nem a 101. volt a Pumák számozása?
Aw- air wingMi az a ST AW?
101St - 101-edikMi az a ST AW?
Visszaszámozás lesz? Mert eddig a 59th voltakDe onnan jött.
Visszaszámozás lesz? Mert eddig a 59th voltak
JaaaAw- air wing
Az ST - . Vagy mondva dik. Jelen esetben a 101dik
1 százados ezred 12+2 db repülőgéppel? Ez valami magyar különlegesség. Mint a könnyű dandár. A pofám leszakad.
12+2 gép, meg 4 gép az 18 gép, ez még mindig csak egy század. Ehhez jön két szállítógép, ami nem egy másik század, mégcsak nem is egy raj, csak egy géppár.Miért, a szállítók milyen alakulatban vannak?
Az új Gripenek és Albatroszok hová fognak érkezni?
Miért, a szállítók milyen alakulatban vannak?
Az új Gripenek és Albatroszok hová fognak érkezni?
Nincs még egy ilyan szervezeti felépítés a világon az biztos.
Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár
a szállító századnál van a 2 airbus + 2 falcon, emellé jön a 2 kc, az albák meg a kiképzőhöz gondolom
- Harcászati Repülőszázad (Gripen)
- Harcászati Kiképző Repülőszázad
- Szállítórepülő-század
Mivel bázis alapú a szervezet, így szerintem logikus.Nincs még egy ilyan szervezeti felépítés a világon az biztos.
A szervezet az dandár. Ezelőtt volt bázis.Mivel bázis alapú a szervezet, így szerintem logikus.
Ezért írtam, hogy "alapú".A szervezet az dandár. Ezelőtt volt bázis.
Mert 3 század sehol nem dandár főleg nem úgy, hogy minden század tökéletesen különböző.Ezért írtam, hogy "alapú".
Teljesen logikus a dandár megnevezés.
Mert mi legyen? Ezred? Akkor egyneműnek kellene lennie, nem?
Olyan, hogy vegyes ezred mindig is létezett, ez oké, de olyan is volt/van, hogy vegyes feladatú ezred.Ezért írtam, hogy "alapú".
Teljesen logikus a dandár megnevezés.
Mert mi legyen? Ezred? Akkor egyneműnek kellene lennie, nem?