Gondoltam.Különben nem láthatta volna 2km-röl a céljelet.És Te tudod,a maiak milyen jó képet adnak,de anno az NSzPvel művészet volt kiszúrni egy embert 300méterröl,ha erdős volt a háttér,és nem mozgott.
Szóval nagyon is hasznos ez az NGV képesség,vagy inkább ma már alapkövetelmény,de azért korántsem elegendő.És én nem a Mihu ellen vagyok,hanem az önbecsapás ellen.Mert aki azt hiszi,hogy most mi lettünk ezekkel a környék Janija,becsapja magát.Román Sokac továbra is kiröhögi a Mihujainkat északa.Szerb Mi35ök szintén.Ráadásul még le is vadássza a nagysötét északában.Mi35höz integrálva van az Igla,és van FLIR tornya.Egy halom légvédelmi cucc kilövi a sötét égboltrol olyan távolságbol,hogy szegény pilótának esélye sincs kiszúrni a veszélyforrást.TR85Men van lézer besugárzás jelző,és az összes T72 korszerűsitésen is.Gyalogsági járgányokon mostanában kezdenek elterjedni az ilesmik.És az ellen sima gyalogságának is lehet éjjellátó eszköze.Manapság már dzsihádjonnynak is lehet.
Szóval hátrább az agarakkal,és fontoljuk meg a kérdést.Mennyi a szinház,és mennyi a valós harcérték.
Külnben,ha a sárkány birja és megéri,szerintem el lehet gondolkodni egy valódi korszerűsitésen.Akár a lengyel programba beszállni.Azt sem zárom ki,hogy van ilyen terv.Csak akkor minek kellett a teljes rendszert restauráltatni az oroszokkal?Ami egy korszerűsitésnél ki lesz dobva(lényegében a teljes harcelektronika) eleve nem kellet volna helyreállitatni.