Ne terelj, nem ezt kérdeztem. Te olyan fenyegetéseket soroltál fel a Mi-24-el szemben, ami csak akkor valódi ha már ma is rendelkezésre áll a három országnak. Azt még el tudom hinni, hogy a szerbek esetleg kapnak Pancirt ha eddig nincs is nekik, de hogy az ukránok és a románok kapjanak Pancirt a mai helyzetben, ez több mint sci-fi. Ezért kérdeztem hogy MA van-e már nekik, de erre nem válaszoltál.
Romulánoknak szerintem se lesz,szerbeknek talán,hogy az ukiknak van Tunguzkájuk,arrol meg nem is tudtam.De nem is annyira fontos,mert mint Blogen irta,van más.Osa,Buk,Mindenféle MANPAD.Ami álványra rakva még veszélyesebb is,mint vállon.Szegény Mihujainknak meg nincs inditásjelzője,és az infracsabda max a Sztrela2M ellen véd.
És ami még lényegesebb.A gép nem képes nodern hálózatos hadviselésre,Sem a fegyverzete,sem a hirrendszere nem alkalmas rá.Pl nem fogadhatja egy dron élőképét.Nem tudja meglesni a képernyőn a harcászati helyzetet-mert nincs képernyője.Nem tud messziről,fedezékböl harcolni,mert nincs hozzá fegyverzete.Fedezékböl,és északa messziről akorsem fog tudni,ha lesz hozzá Sturm.Radugának nincs északai célcsatornája,és vezetősugaras a rendszer.Északa mindenképpen kell neki a célmegjellés,mert az a pár száz méter,amig a pilota ellát,és amien minőségben,vicc ehez.Meg kell keresnie a céljelet,és kzel kell repülni,hogy ágyúzhasonés NiRezhessen.Márha lesz mire.Mert amit a pilóta lát az éjjelláton,azt bárki kiszúrhatja.Nehiggyük már azt,hogy másnak nem lehet bagolynézzője....Visszaköveti a jelet,fogja a gránát/aknavetőjét,és az előretolt megfigyelőnk hősi halált hol.Közben tbk-zik a csapatlégvédelmiseknek,hogy ne aludjatok már!Pörögjn az a lokátor!Megfestettek,valami jönni fog.Mihunak meg indulhat a gyászinduló.
Ne higgyük,hogy az ellen csakis egy mezitlábas hüle lehet,aki arra szerződött,hogy kényelmesen szétkőhesük.Ő is élni akar,sőt,győzni akar.És ezért meg is fog tenni mindent