Én elfelejtem, de lehet, hogy a HM nem.Ukránokat felejtsd el! Pocsék munkát végeznek.
Nem a vágyamat fogalmaztam meg, hanem egy lehetséges kimenetelt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én elfelejtem, de lehet, hogy a HM nem.Ukránokat felejtsd el! Pocsék munkát végeznek.
Lesz légvédelmi rakétarendszer beszerzés is!
MegérzésForrás? (Vagy még csak pletyka?)
Egyszer egy bizonyos Tankman irta hogy 2012 lesz a Leopard 2 A4 rendszerbe állitó éles lövészete.Azóta se Tankman sem Leo se semmi.Magyarország jól teljesit?De hol?Megérzés
Te mennyit tudsz összedugni?
Tényleg Tankman hova tűnt?Egyszer egy bizonyos Tankman irta hogy 2012 lesz a Leopard 2 A4 rendszerbe állitó éles lövészete.Azóta se Tankman sem Leo se semmi.Magyarország jól teljesit?De hol?
Vagy kamu volt és kellemetlenné vált neki a hazudozás, vagy behívatta a KBH-s tiszt szájzárügyi továbbképzésre.Tényleg Tankman hova tűnt?
ó mindenre ráfogni az embargót.. Az USA meg közben orosz fokozattal lövi fel katonai műholdjait (ez nem képességnövelés??) vagy a németek-oroszok közösen építik az északi áramlatot ami megkerül minket és megy az olaj a germánokhoz.. (De ezek közép és nagyhatalmak..) és Németország mindenek felett, illetve a Trump hirdette először amerika..
Kíváncsi leszek majd hogy abból a két tucat felújított heliből vajon hány fog idő előtt lehullani baleset miatt. Mert az ukik nem a minőségi munkavégzéseikről híresek. Lusták,trehányak,lopósak. A szakszerű munkavégzést csak nagyon ritkán ismerik. És sajnos ez igaz a nagy részükre. (ezalatt nem a kárpátaljai magyarokat meg az oroszokat értem)
egyrészt kétlem hogy az ukik csináljak
másrészt, mennyivel jobbak is az oroszok, akik egy metrón nem tudnak két kábelt rendesen osszedugni
Az orosz metró gyár az Alstom tulajdonos. Tehát ki balf?
vajon a meleg teszi, a front vagy az emberek manapság egyszerűen csak nem ismernek fel olyan egyszerű dolgokat, mint irónia, vagy szarkazmus, még, ha ott egy ráutaló emotikon akkor se?
mindegy költői kérdés volt, és hogy illeszkedjek az oldal mára megszokott világképéhez...jah a tróger ukránok csak szart tudnának, nehogy ők újíccsák fel, az oroszoknak kell, mert ők majd csak a táblákat rakják át amúgy új gépek lesznek, fű alatt Putyin bá elintéz mindent , kit érdekelnek azok a nyugati idióták által végigvert orosz ellenes dolgok, tudjuk kik tehetnek erről is, meg a soros, szíriában is ők tolják a gázokat, meg a kemtrélt, amúgyse drága ez a felújítás meg kell is, meg amúgymeg nem lehetne végre örülni annak, hogy fejlődik a honvédség? mér negatívkodtok állandóan, tipikus....
Kicsi kiegészítésként, annyit mondanék, hogy ha tüzetesen átnéztünk volna mindent az An-26-oson átvételkor és azt mondjuk nekik, hogy ez meg ez szar és amíg nem csináljátok meg rendesen, addig nem utaljuk a második felét a lóvénak, akkor megemberelték volna magukat, csak ezt is normálisan ki kellett volna tervelni. (Egyébként ez is érdekes, hogy a horvátok később rájöttek, hogy zsonglőrködés volt a paszportokkal, szóval élek a gyanúperrel, hogy ott is az volt a menetrend, hogy „oké, hozzátok haza, olyan lett, amilyen”. Mindazonáltal az ukriknak annyi közük azért nem volt a 21-eshez, hogy rájuk kéne bízni ilyen munkát a típuson)Nem. Egyszerűen csak neked volt egyértelmű, hogy mire gondoltál.
Oké, megpróbálhatsz mást hülyének beállítani, meg összemosni mindenfélét, ami hirtelen előkerült a szegényes eszköztárból, de akkor vegyük sorra.
Az anno megvásárolt AN-26 szar volt. A 406-ost összebarmolták. A horvát MiG-eket barmolták. A BTR-akárhányasokat mind egy szálig visszaküldte még a nyomorult Irak is, mert mind hulladék volt. Az Isten hátamögötti nyomortanyák vagy visszaküldték a kendácsolt és kókányolt T-akárhányasokat, vagy köszönik, elég volt. A Szaúd-Arábiával "közösen" gyártott átműszerezett An-26-ba acéllemezeket kellett pakolni, mert elszámolták a súlypontját.
Ezzel szemben tény az, hogy a Metrovagonmashnál volt olyan kocsi, ahol a gyári munkás szerint csak a vezetőfülke ajtaja maradt eredeti. Úgy tűnik, elkúráltak valami kábelt. Ciki, de előfordul bárhol. Itthon egy pestmegyei gyár azért állt egy hétig mert az egyik melós véletlenül rossz csapot zárt el.
Az embargóval talán jól járunk? Kik is erőltették? hja, hogy egyébként pont Ők? Kik is csinálták a fesztivált (többek közt) Szíriában? 5 év alatt nem sikerült semmilyen gáztámadást rábizonyítani a kormányra. Biztos kidobták a számlákat. Bezzeg, amiket eladtak Iraknak, azokat még megtartották anno. Izé...
A chemitrail hogy jön ide? Vicces próbálsz lenni, eddig terjed, vagy olyan ATV-sen tálalod a valóságot?
20 mrd. 12 gépre, elvileg. 4 éve a három 8-as 2-ért jött. Ossza be/el mindenki.
Egy csepp '70-es évek, ha jól megkapargatjuk, még lehet is fejlődés. Csak hát na. A saját korának légvédelmi rakétái is megkeserítheti a benne ülők hátralévő 90 másodpercét.
Értem én, hogy valaki unatkozik, csak ne itt trollkodjon már.
Erre is majd csak rákakkant valamit, azt kész.