[HUN] Mi-24 korszerűsítés

Nem tudom volt e már, de azért kirakom.
Koller József - PhD
(HELIKOPTEREK ÚJSZERŰ ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI TÖBBNEMZETI ALKALMI HARCI KÖTELÉK SZÁRAZFÖLDI MŰVELETEINEK TÁMOGATÁSA ÉRDEKÉBEN)
Részemről nem kommentálnám...

• Tetszik
Reactions: zsolti
Még egy pincsikutya...
Kb.

Ne kommentáld. Senki nem kiváncsi rá.
Én speciel igen. A faszom teli van a tekintélyelvre való hivatkozással. Csak azért, mert ott a PhD a neve előtt attól még senki sem isten. Meg persze soha nem látott még a világ megrendelésre készült anyagot, ami azt hozza ki, amit elvár a megrendelő. Oh, wait. De...

Te kb. a tudományos élet alapját köpöd szembe, mert a tudományos munkásság lényege, hogy meg lehet kérdőjelezni, mert nem hit alapú. Valahol egészen elkeserítőnek találom azt, hogy egy tudományos műszaki fórumon ez a hozzáállás elfogadható.

Közröhej.

Kb.

Én speciel igen. A faszom teli van a tekintélyelvre való hivatkozással. Csak azért, mert ott a PhD a neve előtt attól még senki sem isten. Meg persze soha nem látott még a világ megrendelésre készült anyagot, ami azt hozza ki, amit elvár a megrendelő. Oh, wait. De...

Te kb. a tudományos élet alapját köpöd szembe, mert a tudományos munkásság lényege, hogy meg lehet kérdőjelezni, mert nem hit alapú. Valahol egészen elkeserítőnek találom azt, hogy egy tudományos műszaki fórumon ez a hozzáállás elfogadható.

Közröhej.
Komnentálja de nem tudja, csak beköpte nagy mellénnyel, hogy részeről nem kommentálná. De hogyan tudná kommentalni? Megvan hozzá a szakmai kompetenciája?
Hát akkor en szívesen olvasnám részeről a felmerülő kérdéseket, kételyeket. Vagy a munka azon részeinek reszletes kifejtését ami szerinte szakmaiatlan, vagy méltatlan a fokozathoz. Varni fogom.

Kb.

Közröhej.
Tekintélyelvű rendszer van-van is pár tekintetes urunk.Különben nekem is megvan Kollár phd-ja.Szerintem nem egy nagy durranás.De azért nem is olyan gagyi,mint amikre a minap kiakadtam.Neked inkább Szilvassy lászló ésRuszin Romolusz idevágó irásait ajánlom-Kollárén elalszol

Komnentálja de nem tudja, csak beköpte nagy mellénnyel, hogy részeről nem kommentálná. De hogyan tudná kommentalni? Megvan hozzá a szakmai kompetenciája?
Hát akkor en szívesen olvasnám részeről a felmerülő kérdéseket, kételyeket. Vagy a munka azon részeinek reszletes kifejtését ami szerinte szakmaiatlan, vagy méltatlan a fokozathoz. Varni fogom.
Miért? Talán a fizika és a műszaki ismeretek mások egy BME-s vagy a ZME-s gépészmérnök számára?
Csak nem te is azon hibbantak közé tartozott, akik az F-35 HTT lemiles írásnál a "szakértő" szón rugóztak? Mai napig emlékszem, hogy amikor Tökölön megtaláltak egy otthagyott R-3Sz gyakorló példányt, akkor egyes "szakértők" napokig tolták a bullshitet, hogy ez milyen veszélyes lehetett volna és ez és az. A fater és összes munkatársa meg fogta a fejét az ex. PG/DRG-sek, hogy hogyan lehet valaki ennyire hülye a médiával karöltve.

Aki érti a fizikát, ismeri a rendszereket annak bizony van olyan szintű kompetenciája, hogy az állatságokat csípőből kiszűri. Csak ez egyeseknek fáj és inkább tolják a "szakértő" a "nem tudhatjuk" és hasonló faszságokat. A PAK-FA-nál évek óta mantrázzák, hogy "anti stealth radar". Azt amikor kijön az ábra, hogy az IFF (ahogy sejthető a fizikából is) és ezt előre megmondta azt, aki érti az alapokat, na akkor persze kussolnak.

Na ennyit a kompetenciákról...

• Tetszik
Reactions: gepard145
Nyugidtan kiveheted a nyelved a seggéből...
Nincs rá szüksége.
Ebben egyet értünk, hogy nincs rá szüksége.
Lehet, de nem én minősítek szakmai munkat annak cime alapján. Csak mert hozzaszolásodból hianyoztak a kifogásolt részek.
Így van. Az hogy nem fikázódik valaki, illetve rámutat hogy sanszosan az adott területhez az ADOTT TERÜLET vezetői értenek a legjobban, nem jöttment hobbisták, az sem nem pincsikutyáskodás, se nem seggnyalás.

Józan ész, arrogancia nélkül.

Ebben egyet értünk, hogy nincs rá szüksége.

Így van. Az hogy nem fikázódik valaki, illetve rámutat hogy sanszosan az adott területhez az ADOTT TERÜLET vezetői értenek a legjobban, nem jöttment hobbisták, az sem nem pincsikutyáskodás, se nem seggnyalás.

Józan ész, arrogancia nélkül.
Elvileg igy kéne lennie.De ez itten kérem Magyarország.Vagy inkább magyarisztán.Itt a seggnyalás számit.Korábban már irtam.Sok lelkes csapattisztet benevel a rendszer bologatójános senkiházivá-vagy kilép,kiutálják,elrakják porosodni az isten háta mögé.Ez van,és ez rendszerszintű hiba.Bocs,ha ezzel belepiszkitok a világlátásodba