Ja, de vmiért most került elő!Már az oldal indulásakor "szemléztük" itt a HTKA-n, nem kellene, hogy olyan újdonság legyen, ami a napokban esedékes döntéseket befolyásolja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, de vmiért most került elő!Már az oldal indulásakor "szemléztük" itt a HTKA-n, nem kellene, hogy olyan újdonság legyen, ami a napokban esedékes döntéseket befolyásolja.
Az a faszi "írta" , aki az azeri háborús cikket is. Dezső András utódja.Ja, de vmiért most került elő!
Készülnek egy csavarra!Időhúzás a választásokig?
Az részben tuti, Benkő lenyilatkozta, kitette a facere. Készítik elő a terepet.Mondjuk hazai gyártás
Egyébként mi lehet hazai ? Rába adja a platformot szerintem, de azon kívül ?Az részben tuti, Benkő lenyilatkozta, kitette a facere. Készítik elő a terepet.
De inkább arra gondoltam, esetleg vki kimarad és más lép a helyére...
Bármi. Ez a Z2026.Egyébként mi lehet hazai ? Rába adja a platformot szerintem, de azon kívül ?
Egyébként mi lehet hazai ? Rába adja a platformot szerintem, de azon kívül ?
Ez az ajánlat valahol elérhető mit tartalmazott???Ha NASAMS lesz akkor nem tudom, ha MBDA akkor lehet raketagyartas is ha ugyanazt igerik mint a romanoknak anno.
Csak mert mire felhúznának egy gyárat addigra rendeszerebe kéne álljon a NASAMS féltéve, ha az leszBármi. Ez a Z2026.
Ez az ajánlat valahol elérhető mit tartalmazott???
A Lynxnél is vegyes német - hazai szállítás lesz.Csak mert mire felhúznának egy gyárat addigra rendeszerebe kéne álljon a NASAMS féltéve, ha az lesz
Igen, csak a NASMAS-ból nem kell annyi,hogy megérje egy gyárat felhúzniA Lynxnél is vegyes német - hazai szállítás lesz.
Hát én 100x inkább ezt választottam volna mint a patriotot.
Szerintem az kissé pénzpazarlás. Elvan a nasams egy olcsóbb platformon is.Szerintem a mobil NASAMS KF41 modulja is szóbajöhet, mint hazai projektelem. Remélem!
Felőlem a HX35 is jó, csak mobil legyen!Szerintem az kissé pénzpazarlás. Elvan a nasams egy olcsóbb platformon is.
A román ajánlatot fusd át.Igen, csak a NASMAS-ból nem kell annyi,hogy megérje egy gyárat felhúzni
Elolvastam. Egy ilyen ajánlattal lenne értelme. Bár én reménykedek benne, hogy MBDA lesz és azért késik.A román ajánlatot fusd át.