Jaj, jaj, jaj...
Kezded azzal fent, hogy nem tudod mire válaszolok. Arra bakker, hogy rakétaindítókat nem vágunk a város közepébe, ha egynél több van. Ha 1 db van, akkor valóban a védendő cél mellé teszed, ha nem, akkor okkal van gyűjűr forma. Ha azt sem érted meg, hogy miért akkor én sajnos nem nagyon tudok ebben segíteni...
A foldon meg NASAMS, igen. Mit nem bnem vilagos megint?
(Neha rettento szajbaragosan kell neked leirni dolgokat, mert - szerintem direkt - nem akarod erteni meg az egyertelmu utalasokat sem.)
Nem. Az alapállításod volt egetrengető hülység.
Huh? Amerikaban ill DCben mindenre van hely, no meg nincsenek szomszedos orszagok tobbezer merfoldon belul, azert szokas nagy placcokra tenni mindent.
Van hely es nem kell dugdosni. Ott lesz, ahova teszed. Parkolohaz tetejere, akarmi.
Békeidős készültség. Itthon is volt alap TÁS a Nyeva és Volhovnak, de ezen felül voltak háborús kitelepülési helyek, ahova ki lehetett tekerni, ha úgy döntöttek.
A nagy placcokra kitevés 50 éve is szar ötlet lett volna, nemhogy ma. Nem viccből álcáztak és tettek ki dummy site-okat a vietnámiak. Nem gyengén vagy elszakadva a valóságtól. Nézzed már meg, hogy gyakorlatokon is az álcázott kitelpülést gyakorolják.
Kilovesi iranyvba legyen nyitott terulet, van egy kotelezo clearance, mar tuzvedelem miatt is logikusan, de maskulonben nem kell neki ordenare nagy placc (az valszeg inkabb a reloadhoz kell a trucknak stb.)
Egy olyan rendszer esetén, ahol 360 fokos indítási zóna van és ki kéne használni nem dugod el egy hegy mögé vagy városba az indítót. Főleg úgy, hogy így az ellen ügynöke tudja hol van és leadja a drótot.
Mondom, de nem fogod fel.
SOHA
SENKI
NEM
TETT
VÁROS
KÖZEPÉBE
SAM-et.
S-O-H-A.
Az, hogy te itt posztolgatod a békeidős egyetlen US antiterrorista eszközöket az forrás a semmire.
Semmikeppen sem korlatoz, mert mint mar 2x leirtam, nem EGYEDULI vedelemnek raknek a varosba egy inditot, hanem dedikaltan az adott objektum es kozvetlen kornyezetere, ha a kulsokon atjonne valami.
Annak sincs semmi értelme. Akkor a gyűrűt úgy rakod le, hogy az összes indító HMZ-be essen az az egy objektum, amit védenél és cserébe akkor gyűrű összessített képessége is már. Nyugodtan rajzold fel a köröket a magassági blokkolással is a hegyek miatt.
Dehogynem, micsoda hulyeseg. Nem feltetlenul a tetore teszik ezt is, de pont ez a lenyege DC-ben a NASAMSNak, korben
is es benn
is van beloluk, csak nem nyilvanos, merre. Jo reggelt kivanok.
Értem, tehát nem nyilvános, de te tudsz róla...
Akkor mutasd ezeken a nem nyilvános izéket. Én nem tudok ilyenről, de más sem, aki nálad "picit" kompetensebb témában...
Na, az aztan tenyleg hulyeseg lenne a javabol.
Soha nem tennem hegycsusra, hogy konnyebben ki lehessen szurni es mar elore kiiktatni az elso par oraban - ahogy peldaul az amerikai doktrina irja, ugye. hagyoldalba , akarmi oke, de a csucsra nem.
Te figyu, láttál már valaha képet hegyekről? Ott is több lehetséges kitelepülés van nem méterre pontosan a csúcsra. A lényeg az, hogy magasra, ahol nem blokkol a hegy egyes manővereket és így a rakéta is messzebbre repül. Ja, és a zöld vegetációban álcázni és őrizni is könnyebb.
Ne haragudj, de a légvédelem 2x2-őn most élből elhasaltál.