Ott találták meg legelőször.Ezt egyszer nekem vki elmeséli.... Egy katonai oldalnak, miért a narancs a forrása??? Mintha az vmi mérce lenne itthon beszerzési kérdésekben.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ott találták meg legelőször.Ezt egyszer nekem vki elmeséli.... Egy katonai oldalnak, miért a narancs a forrása??? Mintha az vmi mérce lenne itthon beszerzési kérdésekben.
Maga a nagyságrend már elhangzott, de szerintem egelőre kevesebb lesz, mivel 60db rakéta elsőre csak opciós lesz. Ha mindent megrendelünk, akkor az 1Mrd felett leszünk kicsivel, szerintem.Remélem még nem volt. Az armyreco szerint 1 milliárdért vettük a rendszert.
Mondjuk látoma a magyarnarancsról szedték az összeget... mea culpa.
https://www.armyrecognition.com/def...fense_missile_systems_with_united_states.html
Ne kezdjétek már megint. Nem a laktanyából harcol egy hadsereg se.Az lenne a szakmai kérdésem az internet nép felé, hogy érti azt valaki hogy miért Győrben (!!!!!!!!???????!!!!!!) vannak a magyar rakéták? Az megvan mindenkinek hogy a Magyar rakéták közelebb vannak Pozsonyhoz mint Budapesthez???
Az lenne a szakmai kérdésem az internet nép felé, hogy érti azt valaki hogy miért Győrben (!!!!!!!!???????!!!!!!) vannak a magyar rakéták? Az megvan mindenkinek hogy a Magyar rakéták közelebb vannak Pozsonyhoz mint Budapesthez???
Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!Ne kezdjétek már megint. Nem a laktanyából harcol egy hadsereg se.
Arra van a kecskeméti QRA, nem lövöldöznek légvédelmi rakétákkal, csak háborús helyzetben. Mire az bekövetkezik, már régen nem a laktanyában lesznek.Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!
.........minden előzmények nélkül??????Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!
Nem egyik napról a másikra lesz egy háború... több hónap...Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!
Én mindent értek csak akkor mégis miért van nagyon sok országban ill. sok helyen állandó légvédelem?Arra van a kecskeméti QRA, nem lövöldöznek légvédelmi rakétákkal, csak háborús helyzetben. Mire az bekövetkezik, már régen nem a laktanyában lesznek.
Ezt hívják politikai döntésnek. A mi politikusaink (egyébként helyesen) úgy ítélik meg, hogy jelenleg nincs indokoltsága légvédelmi rakéták állandó készültségben tartásának.Én mindent értek csak akkor mégis miért van nagyon sok országban ill. sok helyen állandó légvédelem?
Majd ha mi is haboruzunk legalabb 3 orszagba nallunk is ott lessznek az inditok mint wasingthonban.Oké akkor ezen elmélet szerint a Washingtoni Nasams nyugodtan lehetne egy raktárban Floridában mert majd úgyis lesz rá idő oda vinni ha történik valami!
Oké akkor ezen elmélet szerint a Washingtoni Nasams nyugodtan lehetne egy raktárban Floridában mert majd úgyis lesz rá idő oda vinni ha történik valami!
Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!
Nem hinném, mivel ez már itthon is nyilvános infó.
Lehet a norvégok lassan a saját zászlójukat is szégyellik.....A másik is ismerhető, csak a Norvégok szégyelik magukat, hogy "annak" az országnak eladtak fegyvert, így inkább nem reklámozzák...
... és lehet hogy mi is ebbe a kategóriába kerülünk lassan.
Ennyire ciki lenne India?A másik is ismerhető, csak a Norvégok szégyelik magukat, hogy "annak" az országnak eladtak fegyvert, így inkább nem reklámozzák...
... és lehet hogy mi is ebbe a kategóriába kerülünk lassan.
Az lehet de egy légvédelem szerintem másképp működik! Itt nincs idő arra hogy odaérnek a rakétákkal majd valamikor ha repűl befelé az országba valami...!
3, 1988-as tűzrend, gyakorlatilag az egész ország területe védett.
- Budapest
- Dunaújváros
- Paks
- Miskolc (Borsodi iparvidék)
- Dunántúl (Balatoni front felvonulási területe)