Nem túl valószínű, hogy a saját Hirtenberger helyett a konkurencia sokkal nehezebb termékét válasszuk. Vagy ha igen akkor az a hülyeség netovábbja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt jól bejelentették.
Az RM ezzel a felszereléssel is akarja piacra dobni.Nem túl valószínű, hogy a saját Hirtenberger helyett a konkurencia sokkal nehezebb termékét válasszuk. Vagy ha igen akkor az a hülyeség netovábbja.
Nem lehet, hogy ez egy promo es a végén azt teszünk rá amit akarunk!?Ezt jól bejelentették.
Miért RM és miert nem Hirtenberger aknavető?
Mondjuk így könnyebben bekerül a Nomád az RM katalógusba.
Ez azért jobb kialakítású, mint a SRAMS:Nem túl valószínű, hogy a saját Hirtenberger helyett a konkurencia sokkal nehezebb termékét válasszuk. Vagy ha igen akkor az a hülyeség netovábbja.
kivétel ha a hirtenberger gyártja le más megrendelőknek szánt termékeket is (bérgyártás) és hirtenberger hozzáadott értéket ad/kap tűzvezető rendszer formályában. és még gránátot is adhat el magyarországról. ha meg a kaliber se azonos akkor meg pláne.Nem túl valószínű, hogy a saját Hirtenberger helyett a konkurencia sokkal nehezebb termékét válasszuk. Vagy ha igen akkor az a hülyeség netovábbja.
Én sem látom a képeket, de szerintem ez 81mm-es. Lehet, hogy a 120-as SRAMS túl nagy lenne neki.Ezt jól bejelentették.
Miért RM és miert nem Hirtenberger aknavető?
Mondjuk így könnyebben bekerül a Nomád az RM katalógusba.
Ezt most úgy érted, hogy mi a Hirtenberger termékeit szerezzük be, a RM másoknak értékesíti a Nomádot RM AV-vel?Az RM ezzel a felszereléssel is akarja piacra dobni.
Úgy tűnik egy az eddigiektől több ponton különböző MWS modellt kapott a jármű, így feltehető, hogy itt konkrétan már fejlesztés van erre az irányra a Rheinmetall részéről.Nem lehet, hogy ez egy promo es a végén azt teszünk rá amit akarunk!?
Azért azt feltételeztük, hogy 120 mm-es AV kerül a platóra, 81 mm-eshez minek kellene külön jármű? Persze kivéve ha a RM 1 tonnás termékét választjuk.....kivétel ha a hirtenberger gyártja le más megrendelőknek szánt termékeket is (bérgyártás) és hirtenberger hozzáadott értéket ad/kap tűzvezető rendszer formályában. és még gránátot is adhat el magyarországról. ha meg a kaliber se azonos akkor meg pláne.
a szingapuri se tisztán hirtenberger csak együttműködés.
a 81 es nem zárja ki a 120 ast. előnye a könyebb olcsobb jármű és a könyebb olcsobb jármű melett is nagyobb vagy kközel azonos lőszerkészlet. emelett maga a vető is olcsobb. van helye.Azért azt feltételeztük, hogy 120 mm-es AV kerül a platóra, 81 mm-eshez minek kellene külön jármű? Persze kivéve ha a RM 1 tonnás termékét választjuk.....
Ez 81 mm-es a SRAMS az meg 120 mm-es! Lehet, hogy a 120 mm-es Hirtenberger lesz ez meg marad az RM!?Úgy tűnik egy az eddigiektől több ponton különböző MWS modellt kapott a jármű, így feltehető, hogy itt konkrétan már fejlesztés van erre az irányra a Rheinmetall részéről.
"The carriage for the Norwegian programme is designed for the British L16A2 81mm mortar, but it can also be adapted to receive 120mm mortars."Ez 81 mm-es a SRAMS az meg 120 mm-es! Lehet, hogy a 120 mm-es Hirtenberger lesz ez meg marad az RM!?
Az megy a Lynx-re majd! Ez meg marad a könnyűlövész koncepciónak?Én sem látom a képeket, de szerintem ez 81mm-es. Lehet, hogy a 120-as SRAMS túl nagy lenne neki.
szerintem a 120-as hinterberg is bele megy , Rm csak "tornyot" adja és ebbe rakod bele a mortalt .... ha megnézitek nincs benne a cső , viszont mintha 3 fele nyíló záró cucc lenne vége ... lehet mindkét méretett bele lehet rakniÉn sem látom a képeket, de szerintem ez 81mm-es. Lehet, hogy a 120-as SRAMS túl nagy lenne neki.
Ha a szittyák ilyen komoly rendszert kapnak, akkor a Lynx programnál is a papírforma lesz: NEMO. Nincs értelme a legdrágább programnál olcsójánoskodni huszonnégy darab lánctalpas önjáró aknavetőnél!Az megy a Lynx-re majd! Ez meg marad a könnyűlövész koncepciónak?
Én sem látom a képeket, de szerintem ez 81mm-es. Lehet, hogy a 120-as SRAMS túl nagy lenne neki.
81mm-es aknavetőt a Hirtenberger is gyárt. Sztem logikus lenne itthonra tőlük venni, ha nincs vmi műszaki oka, miért az RM cucc.Ezt most úgy érted, hogy mi a Hirtenberger termékeit szerezzük be, a RM másoknak értékesíti a Nomádot RM AV-vel?
Igen ez így van, de a Hirtenberger egyelőre csak a sima manuális aknavetőt gyártja 81-esből.81mm-es aknavetőt a Hirtenberger is gyárt. Sztem logikus lenne itthonra tőlük venni, ha nincs vmi műszaki oka, miért az RM cucc.
Másrészt az RM 4x4HU szempontjából meg érthető ha minél több saját termékkel akarja értékesíteni.
SRAMS
Oda kellene a Szingapúriakkal is megegyezés. Remélem lesz.