Még meg sem alakult az új kormány és már volt HX meg L-39NG most meg ez! Ha ez így halad lassan egyel nagyobb dioptriát kell cseréljek a szemüvegembe nem győzöm az ámulast-bámulást!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pont az a cső kell az automata fegyverállványba.Igen ez így van, de a Hirtenberger egyelőre csak a sima manuális aknavetőt gyártja 81-esből.
benti infó szerint lesz is vele már lövészet , szóval valszeg tényleg a black swanen már próba kört menni fogHa jól sejtem ez nem véletlenül lett a Black Swanra időzítve...
Az szerintem azért van mert az átlag olvasónak nem tűnik fel, hogy nem Gidrán még senki se írta Kommentben hogy ez nem GidránHa a facebookos posztot nézzük " megtekintették a Gidránok lőgyskorlatát", akkor szerintem abba a 350 vagy 450 db szerintem a Nomádot is beleszámolták! Ezeknek a Nomád is Gidrán!
Fene se tudja! Szerintem ez végső db szám a Gidránból vegyes lesz! Lesz benne Nomád is! Magyarsn nem veszik szerintem külön őket!Az szerintem azért van mert az átlag olvasónak nem tűnik fel, hogy nem Gidrán még senki se írta Kommentben hogy ez nem Gidrán
Hát lehet nem tudom... Majd @Green Leader hátha kitér rá a cikkben.Fene se tudja! Szerintem ez végső db szám a Gidránból vegyes lesz! Lesz benne Nomád is! Magyarsn nem veszik szerintem külön őket!
Persze, hogy van helye. Ha visszalapozol én írtam a legtöbbször, hogy ideje volna már a Hirtenberger 81 mm-es AV-jét rendszeresíteni. Mondjuk én a Hirtenberger néhány kg súlyú termékére gondoltam, nem az 1 tonnás RM termékre, mert így a jármű árával együtt horribilis költség lesz és a szükséges többszáz darab AV helyett megint veszünk majd néhány tucatot.a 81 es nem zárja ki a 120 ast. előnye a könyebb olcsobb jármű és a könyebb olcsobb jármű melett is nagyobb vagy kközel azonos lőszerkészlet. emelett maga a vető is olcsobb. van helye.
Tolhatnának még pár képet!Első comment
De ez a nomád most megszólított
Facebookon azt írjak honvédség oldalán hogy volt Gidrán is csak nem az van a képen.
Csak nem tudom hogy kell képet berakni
lessz bőven aknavetőnk. (abból nem lessz hiány nyugi)Persze, hogy van helye. Ha visszalapozol én írtam a legtöbbször, hogy ideje volna már a Hirtenberger 81 mm-es AV-jét rendszeresíteni. Mondjuk én a Hirtenberger néhány kg súlyú termékére gondoltam, nem az 1 tonnás RM termékre, mert így a jármű árával együtt horribilis költség lesz és a szükséges többszáz darab AV helyett megint veszünk majd néhány tucatot.
Szimulátorba vagy bázisugrasba vagy htka Podcastba biztos lesz erről szóTolhatnának még pár képet!
Lesznek még úgy hallottam.Tolhatnának még pár képet!
Ha nem csinálsz belőle gúnyt, akkor megkérdezhetem miért jó, hogy 3-ból 3 féle festésünk van eddig.a szineismijen a? aknavetőjeismijen a ? a kosciismijen a? szineismijen a? szineismijen a?.... tuc-tuc
Ez miféle aknavető? nem ismerős...
Magyar haderőfejlesztéseibe megy erről a duma ott leszEz miféle aknavető? nem ismerős...
RL kód továbbra is változatlan. (a járművek rendszeresen lesznek fényezve.) emelett igen valószínűleg a jövőben is több mintázat lessz rendszerbe. De nincs végleges álcaminta ugyan úgy ahogy az évszaknak megfelelő ideiglenes festés is engedélyezve lessz.Ha nem csinálsz belőle gúnyt, akkor megkérdezhetem miért jó, hogy 3-ból 3 féle festésünk van eddig.
Ettől függetlenül maradéktalanul örülök a technikáknak.