Nem vitték túlzásba a fotókat.
Viszont ennek a járműnek megint új színe van. A Gidránhoz képest (ez is Gidrán???) van benne fekete is, és a homokszín kevésbé sárga. De legalább nem annyira világos, mint a Leopardon.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem vitték túlzásba a fotókat.
Mert hivatalosan még nincs itt a NomádA HM posztban miért ír Gidránokról?
csak nem értem mitől ilyen nehéz. A sima 81mm-es aknavető 2-3 fő elcipeli...ha nem akarjuk platóról leemelni és nem kérjük a 300+ kg os talpat akkor annyira nem vészes. (persze még úgy sem könnyű)
szerintem csak nem értenek hozzá, akik szerkesztik az oldalt...Mert hivatalosan még nincs itt a Nomád
Az is lehetszerintem csak nem értenek hozzá, akik szerkesztik az oldalt...
A HighTech Force-on is írtak már ki baromságot.
Ez egy második világháborús koncepció. Persze, hogy nem vehetik figyelembe. A zárt torony a minimum a nehéz és közepes szinten.Ha egy olyan koncepciót, mint az M120G, nem veszik figyelembe a Lynx esetében, nincs értelme egy ilyen árú páncélozott járművet 120 mm-es habarcsrendszerrel pazarolni.
Mert állítólag az is volt, csak képen nem az vanA HM posztban miért ír Gidránokról?
Abba ne reménykedj...Hátha a honvédelem.hu ír róla egy normálisabb cikket fotókkal...
Csak a portfolios emberünkre számíthatunk, de ő meg vagy kummant vagy beszívta Putyin az ukrán cirkusszal.Hátha a honvédelem.hu ír róla egy normálisabb cikket fotókkal...
Főleg a színe érdekelt volna. Van-e még újabb árnyalat a tarsolyban vagy kifogytak.Ugy ertem hogy elhoztak volna mondjuk 2 "igazi" (nem demo) Lynx-et. Nekem annyi is eleg lenne ha eloremegy, lo egyparat a celra, hatratolat. De a jo nep legalabb latna "elesben" egy hadgyakorlaton.
Ahogy egy generális mondta a rádióban: a festésminta Magyarország legfőbb hozzáadott értéke - legalábbis egyelőre...Főleg a színe érdekelt volna. Van-e még újabb árnyalat a tarsolyban vagy kifogytak.
Mint a löveg ami kiderült, hogy csak jól mondta?szerintem csak nem értenek hozzá, akik szerkesztik az oldalt...
A HighTech Force-on is írtak már ki baromságot.
itt most arra szövegre gondolok, hogy a "H145M jobb mint az Apache"Mint a löveg ami kiderült, hogy csak jól mondta?
ugyanaz a 4 színű nagy foltos festés mint a Leókon.Nem vitték túlzásba a fotókat.
Viszont ennek a járműnek megint új színe van. A Gidránhoz képest (ez is Gidrán???) van benne fekete is, és a homokszín kevésbé sárga. De legalább nem annyira világos, mint a Leopardon.