Hát abból eleve 1 vagy 2 van alakulatonként.A lakóhelyem szerinti alakulatoknál rég betöltöttek a jogász helyek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát abból eleve 1 vagy 2 van alakulatonként.A lakóhelyem szerinti alakulatoknál rég betöltöttek a jogász helyek.
Erre a pozícióra többszörös túljelenkezés van. Hátszél nélkül nem megy, akkor is csak kihalás utáni megüresedéssel.A jogi diplomával jogász beosztásban kaphat aktív rendfokozatot.
Pár éve meg nem volt, kollégámat több alakulathoz is hívtak ebbe a beosztásba mindent ígértek neki csak jöjjön már.Erre a pozícióra többszörös túljelenkezés van. Hátszél nélkül nem megy, akkor is csak kihalás utáni megüresedéssel.
Anyagilag is, az nem a sereget választja.aki igazán jogászként ki akar teljesedni
Pontosan meg sokan egzisztenciálisan is feljebb akarnak lepni és azt jogászként civilben tudják igazán megtenni, igaz ott 2-3x annyit kell teperni mert sok a nagy hal és megesz ha egy másodpercre is hatra dőlsz.Anyagilag is, az nem a sereget választja.
aki igazán jogászként ki akar teljesedni
Anyagilag is, az nem a sereget választja.
egzisztenciálisan is feljebb akarnak lepni és azt jogászként civilben tudják igazán megtenni
Én is azon gondolkozom jogra megyekÉn ezeket a jogászokat nem értem.
Már eleve a jogi karokra is túljelentkezés van.
Nemhogy a végzősöket illetően is túlzásokba menve osztogatják a diplomákat.
Hol tervezik elhelyezkedni az a rekordszámú végzős jogot végzett ?
Nálunk lassan Dunát lehet rekeszteni jogászokból.
Én is azon gondolkozom jogra megyek
A másik opcio a Kőműves majd eldőlNem ajánlom
Ha visszapörgethetném az időt, és újrakezdhetném, civil NKE szakra jelentkeznék, szerintem az Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok szakra, nem pedig a jogra
De sajnos ez van, ezt nem lehet újra csinálni, ezzel kell a továbbiakban boldogulnom.
A sok pénz kell gyorsan akkor kőműves.A másik opcio a Kőműves majd eldől
Inkább egy sokadik opcio ha velünk is azt fogjak csinálni mint a katonai kollégákkal mert akkor inkább leadom a jelvenyem és a fegyverem és csinálja azt akinek van kedveA sok pénz kell gyorsan akkor kőműves.
Meg van a másik véglet amikor az öreg jogásznak elege van a verseny szférából és kiszámíthatóságot akar meg a monotonitást is lenyeli és elmegy valamelyik szervhez (ott is azért be tudja cumizni )
Mindíg vannak sztárszakok.Én ezeket a jogászokat nem értem.
Én ezeket a jogászokat nem értem.
Azt vágod, hogy Jurátus nemzet vagyunk?
Ez kb. 200 éve így van. Társadalmi népbetegség nálunk az okoskodás és a fingreszelés. Érdemi munka kevésbé divat.
Szóval boldog-boldogtalan jogászkodik... Csak minek
(Ez nem személyesen neked szól, de tényleg nehezen hiszem el, hogy nem tudtad, hogy nálunk 200 éve népszerű a jogász szakma)
dedikált Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok szak
Itt inkább a lényeg az, hogy van egy diplomád meg egy nyelvvizsgád. Ebből akár hová jelentkezel, látják majd, hogy nem vagy hülye.
Civil hadvezérnek amúgy lehet jelentkezni? Letolni egy magas szintű katonai képzést szolgálati cél nélkül?
Manapság a hülyéket keresik. Egyrészt azért mert úgy nem veszélyes a hülyénél kicsit okosabb főnökre, másrészt mindent le lehet nyomni a hülye torkán.Nem tudom, hogy ott hogy volt, de nálunk a Nemzetközi kapcsolatok néven futott és diplomata képző volt.
Más kérdés, hogy komoly hátszél nélkül fölösleges elvégezni.
Itt inkább a lényeg az, hogy van egy diplomád meg egy nyelvvizsgád. Ebből akár hová jelentkezel, látják majd, hogy nem vagy hülye.
Kb. ennyi a lényege ezeknek.