Hagyd már marikanènita határra mennek irodisták is hogy mi a beosztása meg kétlem hogy megtudná mondani pláne ha ött s. lehet takarító vagy ő fogja nyírni a füvet pápán a reptéren (mondjuk ez nem valószínű) de lehet hogy konyhára van tervezve. vagy épp logisztikai raktárba ruhahajtogatónak vagy a mosodába... esetleg eü be vagy csak épületügyeletet adni valahol vagy telefonos internetes aszisztenskedni... kismillio meló van amit el kell végezni és abszolút nem igenyel nagy fizikumot elég ha feltudja venni azt ami leesik kb... ez van ezeket a melokat békében füv4 es 70 fekvős jófizikumi fiatalemberek és lányok végzik... na háborúba ezek mennek ki egy felkészzítés után (mert már kiképzett emberek) és nem a marikanénik fognak a DSK m1 möött aprítani (ismerem a fajtád büdös kölke a hozzád hasonlok szokták összetapposni a frissen gerglyézett virágágyásom felkoáltásokkal)
én nem kételkedek énnekem közöm van ahhoz hhogy ki mikor hova kerül.
egy egész megye mozgosításához van közöm és katonai igazgatásához magasabbegységbefelajánlásoktól az önálló egységek létrehozásáig...
cívíl munkaszolgálatosoktól a polgári védelmen át a sorozottakig nem csak az önkéntesek. még a gazdasági és anyagi kötelezettségek is (céges tulajdonok magántulajdonok) rekvirációk igénybevételek stb

Ez egy 35 èves fiatal nő.
Nem èrtem a személyes sértettséged okát.
Régen is láttam beírt erőnléti pontszámokat.
Meg az aviban is.
Külszolgalatba menő alezredes el/főtörzsőrmester el/szakaszvezetonek.
Prt-ban saját rajtarsam is ilyen volt.
Szóval nem kell a felháborodás mert láttam olyan tartalékost aki hasonló.
Nem azt mondtam mindenki ilyen, hanem sajnos van ilyen is. Nem is kevés.