2023.05.01-05.12. - Hajmáskéri lőtér - Spike LR2 System felkészítés - Kiképzési tevékenység folyamatos végrehajtással.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tessék itt meglepitek rohadt hálátlan banda2023.05.01-05.12. - Hajmáskéri lőtér - Spike LR2 System felkészítés - Kiképzési tevékenység folyamatos végrehajtással.
Magyarán van már Spike?!Tessék itt meglepitek rohadt hálátlan banda
Köszi. Intèzz mèg 1-2-tTessék itt meglepitek rohadt hálátlan banda
Ezzel szúrod ki a szemünk?Tessék itt meglepitek rohadt hálátlan banda
De lőnek. Nem a harci rész drága benne hanem az elektronika anélkül meg nem működik.Arra lennék kíváncsi, hogy ez a gyakorlat hogy zajlik a gyakorlatban? Mivel gondolom nem lőnek drága rakétákat!
Nem lenne jobb inkább rátenni egy nomádra vagy gidránra?Akkor lessz állvanyos is rendszeresítve?
Èn csak kèrdeztem.Nem lenne jobb inkább rátenni egy nomádra vagy gidránra?
Igen lesz állványos is - korábban mondtak ilyet.Èn csak kèrdeztem.
De szerintem állványos is kell.
Hiszen dedikált páncèltörő alegysèg elvileg csak a tatai tüzèreknèl van.
Ott a brdm helyett persze valami hasonló kellene modern járművel.
De a lövèszeknek,különlegeseknek majd a szittyáknak kell valami irányított.
Ukrajnában látjuk qvadokon is.
Vélhetően már egy jó ideje zajlik a kiképzés: van ehhez egy szimulátor is. Most meg ellőnek néhány éles rakétát is - ha nem ez lenne, akkor nem kellene Hajmáskérre menni. Remélem jó fotók készülnek majd erről!Arra lennék kíváncsi, hogy ez a gyakorlat hogy zajlik a gyakorlatban? Mivel gondolom nem lőnek drága rakétákat!
Illene minden dandárunkba dedikált páncéltörő alegységet létrehozni. Habár egyenlőre nem látszik mi az elképzelés a dandárokkal kapcsolatban.Èn csak kèrdeztem.
De szerintem állványos is kell.
Hiszen dedikált páncèltörő alegysèg elvileg csak a tatai tüzèreknèl van.
Ott a brdm helyett persze valami hasonló kellene modern járművel.
De a lövèszeknek,különlegeseknek majd a szittyáknak kell valami irányított.
Ukrajnában látjuk qvadokon is.
Pl. NMS alapon lehetne páncéltörő jármű - a Gidrán túl nagy ehhez. A hátsó raktérbe simán beférne 10 rakéta meg 1-2 állványos indító is ha a járműből kiszállva akarnak ügyködni.Illene minden dandárunkba dedikált páncéltörő alegységet létrehozni. Habár egyenlőre nem látszik mi az elképzelés a dandárokkal kapcsolatban.
Nem lenne jobb inkább rátenni egy nomádra vagy gidránra?
A Gidránnal biztos nem, de a NMS egy méterrel alacsonyabb - kb. BRDM-2 magasságban van.Ezer meg egy helyre nem férsz be ezekkel a dögökkel.
Páncélos alvázon kell és akkor nem számít, akkor is bemész.Ezer meg egy helyre nem férsz be ezekkel a dögökkel.
Csak azok a rohadt lépcsőfordulók...Páncélos alvázon kell és akkor nem számít, akkor is bemész.