Nem 2025-le van ütemezve a Spike?Azt már tudjuk amúgy, hogy vettünk SPIKE-ot. Azt nem tudjuk, hogy melyik fajtából és mennyit.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem 2025-le van ütemezve a Spike?Azt már tudjuk amúgy, hogy vettünk SPIKE-ot. Azt nem tudjuk, hogy melyik fajtából és mennyit.
Mi volna, ha nem kérdeznénk meg, hogy "mennyit"?...az lehet letekerne egy pár hónapot, évet a nyilvánosságra hozatali időből.Azt már tudjuk amúgy, hogy vettünk SPIKE-ot. Azt nem tudjuk, hogy melyik fajtából és mennyit.
Szerintem akkor érkeznek meg.Nem 2025-le van ütemezve a Spike?
Még véletlen sem így értettem, han úgy, hogy vettünk SPIKE-ot.Csak arra gondoltál, hogy vettünk Spike-ot? Abban a kontextusban a videoval úgy értettem vettünk indítókat 4x4-re.
Mea culpa.
Nekem ez most meghallgatva nem volt egyértelmű.
Komplett csomagot vettünk.
1. Lövészeknek, állványos földi telepítésű.
2. Lynxekre.
3.H145Mre ER2, ennek az integrációja folyik.
4.NLOS helire, szárazföldre.
Én ez utolsóra ertettem, hogy pár tucatot vettünk és 2025ben veszünk többet ha az eszközeinkre integrálva lesz. Nem hinném, hogy a már zajló ER integráció tart 2025ig.
De aki még látta a végét, mondja, hogyan értette.
Igen.Ez Konkursz?
Na, tudunk mi jó PR videókat is csinálni
Hogy tudod így berakni a facebookus vidit?
Gépen rá kattintasz a videóra és a fenti linket bemásolod simán ideHogy tudod így berakni a facebookus vidit?
Nekem nem megy
Régen ment úgy hogy hivatkozás másolása és bekopizod videóként.Hogy tudod így berakni a facebookus vidit?
Nekem nem megy
Ez nekem úgy nem megy.Gépen rá kattintasz a videóra és a dönti linket bemásolod simán ide
1:28-30-ig nem egy Spike látható?A Kupola alatt valósághű csatába indulnak a magyar katonák
A legmodernebb technikával készítik fel a magyar harckocsizókat és tüzéreket Tatán a Közép-Európában is egyedülálló szimulátor komplexumban.magyarnemzet.hu
Nagyon gyenge eloado DJ Bobo...
az bizony1:28-30-ig nem egy Spike látható?
De.1:28-30-ig nem egy Spike látható?