Bol látjátok a 600 főt?
Legfelső sor
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bol látjátok a 600 főt?
teljes logisztikával és teljes felderítőképességel. (tehát kikülöníthető önálósítható kb ezzel a felállásal.) a dron/uav jelét nem ismerem de látok olyat a felderítő századnál amijelet nemigazán tudok hova tenni. balór jobbra az 1. raj pl.Bol látjátok a 600 főt?
számomra a jelek nagyrésze nem kivehető a lokátorok jeleit is csak azért látom mert tudom hogy azok lokátorok...Teló nem látom.CsatoltK hozzá drónokat,radiobemeroket?
Én meg semmit nem látok belőle.Jeleket különben én sem tudom fejből.számomra a jelek nagyrésze nem kivehető a lokátorok jeleit is csak azért látom mert tudom hogy azok lokátorok...
a jeleket ismerem azért de az "újak" mint az UAV vagy dron az ismeretlen számomraÉn meg semmit nem látok belőle.Jeleket különben én sem tudom fejből.
Amit másik rovatban kérdeztél.Britek Malájföldön, franciák Algériában már csinálták az 50es években
számomra a jelek nagyrésze nem kivehető a lokátorok jeleit is csak azért látom mert tudom hogy azok lokátorok...
Én meg semmit nem látok belőle.Jeleket különben én sem tudom fejből.
Amit másik rovatban kérdeztél.Britek Malájföldön, franciák Algériában már csinálták az 50es években
Ne csesszetek má' ki velem srácok! Ez ugyan az az ábra, amelyik vagy 2 hete napvilágra került. ( köszi @zulu )
Nagy szégyen lenne részükről ha ezeket innen kellene megtudniuk. Amúgy ELM-2084-et a csehek és szlovákok is megvették, szóval tudnak róla mindent. Aki meg nem vette meg az kér egy ajánlatot rá az ELTA-tól és akkor onnan fogja tudni, mit tud...Azt a környező országok katonai biztonsági szolgálatai csinálják ha látják a fórumot.
Szerintem az oldalukon lévő brossúra tartalmazza ezeket az adatokat.Nagy szégyen lenne részükről ha ezeket innen kellene megtudniuk. Amúgy ELM-2084-et a csehek és szlovákok is megvették, szóval tudnak róla mindent. Aki meg nem vette meg az kér egy ajánlatot rá az ELTA-tól és akkor onnan fogja tudni, mit tud...
Plusz a felső sor.
Ne csesszetek má' ki velem srácok! Ez ugyan az az ábra, amelyik vagy 2 hete napvilágra került. ( köszi @zulu )
Ez a táblázat amúgy honnét van? Erről a homályos képből olvastad ki?Az itt szereplő táblázatot berakom, mert érdekes lehet:
Eszköz típus Kategória Felderítési távolság Csöves tüzérség Nehéz
Könnyű Közepes 65 km
50 km 60 km Aknavető Nehéz
Könnyű 60 km
40 km Rakéta Nehéz
Könnyű Közepes 90 km
65 km 80 km
én nem találtam meg ezt a táblázatot IAI oldalán...Szerintem az oldalukon lévő brossúra tartalmazza ezeket az adatokat.
Hát.Elég kemény, hogy kb 600 fő lesz a tüzérosztály létszáma. Remélem nem lesz gond az állomány feltöltésével.
Aha. Sikerült találnom egy olyan képkockát a videóban, ahol ki lehetett olvasni a számokat.Ez a táblázat amúgy honnét van? Erről a homályos képből olvastad ki?
Muti mi van rajta?Aha. Sikerült találnom egy olyan képkockát a videóban, ahol ki lehetett olvasni a számokat.
Olvass visszaMuti mi van rajta?
Az itt szereplő táblázatot berakom, mert érdekes lehet:
Eszköz típus Kategória Felderítési távolság Csöves tüzérség Nehéz
Könnyű Közepes 65 km
50 km 60 km Aknavető Nehéz
Könnyű 60 km
40 km Rakéta Nehéz
Könnyű Közepes 90 km
65 km 80 km
Így értem köszi!Olvass vissza