Azt hittem csak egy van.Ez nem a Süsü zsoldos hadserege.
Több ágyújuk is lehet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hittem csak egy van.Ez nem a Süsü zsoldos hadserege.
Több ágyújuk is lehet.
Azt hittem csak egy van.
Azt hittem csak egy és azzal lő mindenki
Utánanéztem és igazad van...Mert az űrméretnek egyetemes meghatarozása van, nem pedig országonként változó. Nincs olyan, hogy valahol a barázdák, valahol meg az ormózatok közti átmérő az űrméret. Olyan meg vegképp nincs, hogy ormózat és barázda közti átmérő az űrméret. Az űrméret a két szemközti ormózat közti távolság mm-ben.
Létezik barázda űrmeret is, de annak semmi köze ahhoz az űrmérethez (nem is arra való) amire mindenki és így te is gondolsz űrméret alatt.
Nem attól van így, hogy én mondtam! A tények makacs dolgok, nem érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk.Utánanéztem és igazad van...
Nem is azt mondtam, hogy azért van igazad mert te mondtad...Nem attól van így, hogy én mondtam! A tények makacs dolgok, nem érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk.
A linkelt preziben. 2022 Q3 a Pzh2000 szállításának kezdete.
"Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége Hon- és Rendvédelmi/Rendészeti Szervek Tagozata, Magyar Hadtudományi Társaság (MHTT) és Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) „Magyarország védelmi fejlesztései” témájú konferenciája.
Megnyitó: SZABÓ SÁNDOR, a GTTSZ főtitkára A konferencia levezető elnöke: KOPASZ JENŐ ny. dandártábornok, a GTTSZ Hon- és Rendvédelmi/Rendészeti Szervek Tagozatának társelnöke Előadás: „Magyarország védelmi fejlesztései” Előadó: DR. VERON ZSOLT divízióvezető, Miniszterelnöki Kormányiroda Védelmi Fejlesztési Titkárság"
szóval terv szerint érkeznekA linkelt preziben. 2022 Q3 a Pzh2000 szállításának kezdete.
bocs ha mótvá:
én csak hoztam, nem értek a lovakhoz...Hát ha a hajítótöltetet kézzel kell betölteni annyira nem is automata.
a legtöbb önjáró löveg még ennyire sem automata!Hát ha a hajítótöltetet kézzel kell betölteni annyira nem is automata.
néhány kiemelés:Legyen meg itt is - ahogy a Vasember szokta mondani.
(interjú a tatai tüzérosztály parancsnokával)
Hamarosan érkeznek a Panzerhaubitze 2000-es önjáró lövegek
Minden, ami lő | Ugyan a maga csekély 55 tonnájával és nyolc méter hosszú, 155 milliméteres átmérőjű lövegcsövével valóban látványosnak számít a Panzerhaubitze 2000 önjáró löveg, de mindez „csupán” csak egy fontos eleme a rendszernek.www.haborumuveszete.hu
Legyen meg itt is - ahogy a Vasember szokta mondani.
(interjú a tatai tüzérosztály parancsnokával)
Hamarosan érkeznek a Panzerhaubitze 2000-es önjáró lövegek
Minden, ami lő | Ugyan a maga csekély 55 tonnájával és nyolc méter hosszú, 155 milliméteres átmérőjű lövegcsövével valóban látványosnak számít a Panzerhaubitze 2000 önjáró löveg, de mindez „csupán” csak egy fontos eleme a rendszernek.www.haborumuveszete.hu
Meg van itt isTöbb, mint tarack
Ugyan a maga csekély 55 tonnájával és nyolc méter hosszú, 155 milliméteres átmérőjű lövegcsövével valóban látványosnak számít a Panzerhaubitze 2000 önjáró löveg, de mindez „csupán” csak egy fontos eleme a rendszernek. Ahhoz, hogy nagy távolságban és pontossággal tudja elérni a kívánt hatást a...honvedelem.hu
pedig be dobtam linkjét a fórum keresőbe és nem volt találat ebben a topikban.Meg van itt is
És, amennyiben nem lépek be, akkor mi van?Horvát - magyar képzés sok képpel
Hrvatski Vojnik
Na vojnom poligonu Eugen Kvaternik provedena certifikacija hrvatskih i mađarskih operatera na PzH 2000 Foto: T Brandtwww.facebook.com
Valahol felsír egy kis nyuszi, lehet, hogy meg is hal...És, amennyiben nem lépek be, akkor mi van?
Akkor a képeket nem tudod megnézni.És, amennyiben nem lépek be, akkor mi van?