[HUN] Pzh 2000 HU

Lesz mert a németeknél most indul majd az upgrade program ami arra a szintre hozza a meglévő gépeiket amilyen a miénk lesz.
Na ennek örülök,lehet amúgy tudni, hogy mi lesz a különbség?
Ha elmondod de ezért minden fórumlakót likvidálnod kell (a családi kutyával, macskával, tengeri malaccal,papagajjal stb együtt), akkor azt jelezd légy szíves .
:):)

Na ennek örülök,lehet amúgy tudni, hogy mi lesz a különbség?
Ha elmondod de ezért minden fórumlakót likvidálnod kell (a családi kutyával, macskával, tengeri malaccal,papagajjal stb együtt), akkor azt jelezd légy szíves .
:):)
moderneb elektronika, meg ilyen olyan minimál dolgok amik a német tapasztalatok alapján kijöttek. Töltő automatika gyorsabb stb.

Csak a múltkori soundcloud műsor jelzett legvégét hallgattam meg.
Én, hanolyan korán kell kocsiba ülnöm (csak ott hallgatok rádiót), akkor a konkurenciát szoktam hallgatni.
Akkor mostmár mindent értek. :D

De ha igaz amit mond, a hm nem tett közzé valami nyilatkozatot?
Vagy téved bármilyen szépen mondja kia a panz...panze....panzerho naszóval azt.

Ma reggel, Vadon Jani szerint vigyázzunk az M1-en, mert MA hozzák az első PZH-t :)
Gondolkoztam is, hogy vajon vonaton hozzák, vagy közúton. Mivel darabonként érkezik, gondolom olcsóbb időnként indítani egy-két trélert, mint összeállítani egy vasúti szerelvényt. De mi lesz a helyzet az alkatrészekkel, kiszolgáló anyagokkal? Apránként szállítják majd azokat is?

Gondolkoztam is, hogy vajon vonaton hozzák, vagy közúton. Mivel darabonként érkezik, gondolom olcsóbb időnként indítani egy-két trélert, mint összeállítani egy vasúti szerelvényt. De mi lesz a helyzet az alkatrészekkel, kiszolgáló anyagokkal? Apránként szállítják majd azokat is?
Közút, a leök is tréleren jöttek.