Barracuda van a Pzh-n?
BezonyBarracuda van a Pzh-n?
Akkor egy hulye kerdes. A mai dronok vilagaban a tetejere nem kene vagy valami miatt nem lehet/praktikus?
q jól néz ki...
A tetején a kiegészítő páncél és a tető közt van egy kb 10 centi ott àtmegy alatta és a felső hőképet is csökkenti.Akkor egy hulye kerdes. A mai dronok vilagaban a tetejere nem kene vagy valami miatt nem lehet/praktikus?
Az hagyján.Barracuda van a Pzh-n?
KFOR-ból is most jöttek vissza.Az hagyján.
De az elejèn az egy dandarsorakozó?
Ok most jöttek vissza irakból.
Azok szabin vannak.
Más külszolgálatot adnak?
Lehetnének többen...KFOR-ból is most jöttek vissza.
A tetején a "gumi" páncél amúgy mi ellen van kitalálva?A tetején a kiegészítő páncél és a tető közt van egy kb 10 centi ott àtmegy alatta és a felső hőképet is csökkenti.
Vonulj be az +1Lehetnének többen...
kazettás lőszerek altöltetei ellen. 120-as aknagránátot viszont meglepő módon ukrajnában fogott meg ennek a régebbi verziója de szerintem az mázli volt.A tetején a "gumi" páncél amúgy mi ellen van kitalálva?
Se Javelint és társait, se 155 vagy 120-as (akna) gránáton nem fogná meg szerintem...
Tudod 3 a magyar igazságÉn má voltam...
Talán nem robbant fel...kazettás lőszerek altöltetei ellen. 120-as aknagránátot viszont meglepő módon ukrajnában fogott meg ennek a régebbi verziója de szerintem az mázli volt.
Hoci szolgálati lakás + azonnali nyugdíjazás és már ott is vagyok...Tudod 3 a magyar igazság![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..