[HUN] Pzh 2000 HU

Na erről beszéltem korábban. A germánok is a Vulcano 155 mellett döntöttek.

Mi meg a Smart 155 vettük meg, harmadakkora lőtávval.
( a Vulcano 155 80 km-t tud, a smart 155 pedig 27-et)

Nem teljesen ugyanaz. A SMArt elsősorban páncélozott járművek, harckocsik ellen van, a Vulcano megnövelt hatótávolságú de kisebb rombolóerejű prec gránát, elsősorban repesz-romboló. Ez is lehet a jövőben, ha megvesszük.
Egy tavalyi cikk szerint a szlovákok is integrálni szeretnék a Zuzana / Eva lövegeikhez. Ha tényleg az EVA-ban gondolkodunk mindenképpen opció.
https://www.leonardocompany.com/en/...aborazione-konstrukta-collaboration-agreement

• Tetszik
Reactions: bel, endre and Anti

Másra való a kettő.Nem vagy,hanem is,ami nekünk kell.Ez is,meg az is.És NATO szabvány van.Bármilyen annak megfelelő lőszer bármikor illeszthetőő a löveghez.
És nem csak 80km-re kell tudni lőni,nem csak "okoska" lőszerekkel.Közvetlen lőtávra,önvédelemre kumulativ gránát páncélosok,sörét gyalogsági támadás ellen.Köd,vagy éppen betonromboló gránát.A tüzérek istene se tudja már talán,hány féle gránát van.De a legfontosabb lenne kilépni az ottavai egyezményből,és kazettás lőszereket beszerezni.Mindenféle célra.
Nem teljesen ugyanaz. A SMArt elsősorban páncélozott járművek, harckocsik ellen van, a Vulcano megnövelt hatótávolságú de kisebb rombolóerejű prec gránát, elsősorban repesz-romboló. Ez is lehet a jövőben, ha megvesszük.
Egy tavalyi cikk szerint a szlovákok is integrálni szeretnék a Zuzana / Eva lövegeikhez. Ha tényleg az EVA-ban gondolkodunk mindenképpen opció.
https://www.leonardocompany.com/en/...aborazione-konstrukta-collaboration-agreement
Elvileg NATO szabványos a Vica,bármilyen szabványos lőszert ki tud lőni.Tüzvezető elektronika kérdése "csak" a dolog.

Sracok! Tudom hülye kérdés, de ezeket hogyan takarítják belülről?Tehát ha összesarozzák a katonák a belső részeket művelet közben.

Horvát-magyar együttműködés...

x5fa9aac7dce8e057077038.jpg.pagespeed.ic.8jOTvei8fn.webp