Ne offoljuk megint szét a topikot, ezért lett megnyitva a másik.
A Határőrség off-topik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne offoljuk megint szét a topikot, ezért lett megnyitva a másik.
Amíg csak ilyen elméleti okfejtés addig vagy Kantin vagy A magyar haderő fejl. irányai topikba való.A Határőrség off-topik?
Te is félre értettél. Én a határőrséget teljesen önálló szervezetkénk gondoltam. Nem honvédség, és nem rendőrség (belügy) elemeként. A mai világban elég sajátos jogköre kell legyen egy ilyen szervezetnek, a katonáknak nincs jogköre pl. előállítani egy embercsempészt, márpedig a honvédségen belül a határőrság állománya is katonának minősülne, de legalábbis komoly politikai támadófelület lenne. Semmiképpen nem lenne helye a rendőrség keretein belül, de kb. a honvédségen belül is épp ugyan annyira nincs helye.
NEM GONDOLTAM, ÉS FŐKÉNT NEM MONDTAM OLYAT, HOGY A MH VAGY A RENDŐRSÉG ÁLLOMÁNYÁBAN KRETÉNEK SZOLGÁLNÁNAK! Mélységesen tisztelem ezeket az embereket
Ugyanúgy büntetném mint a terrorizmust!
http://index.hu/belfold/2017/07/20/...est_felett_szallo_utasszallito_gep_pilotajat/
A vasúti kábellopó cigókat mikor kapcsolták le terrorizmus miatt?Ugyanúgy büntetik, ahogy pl. a vasút veszélyeztetése (fímlopás) is terrorizmusnak minősül.
De ez miért biztpol?
A vasúti kábellopó cigókat mikor kapcsolták le terrorizmus miatt?
Amelyik bíró ezt elhiszi azt sem kellene hagyni praktizálni. Az olyan menjen tyúkperes ügyvédnek vagy közjegyzőnek / végrehajtónak.Mindig a velük levő -10 éves ásta ki 15-20 méter hosszan a min. 80 centi mélyen levő kábelköteget és fektette rá a sínre...
Azok a bírok már elvégezték a soros féle érzékenyítő tréninget.Amelyik bíró ezt elhiszi azt sem kellene hagyni praktizálni. Az olyan menjen tyúkperes ügyvédnek vagy közjegyzőnek / végrehajtónak.
Azok a realitástól elrugaszkodó tréninget is elvégezték szerintem. Most nem tudom hogyan lehetne megakadályozni, hogy valaki olyan képzésre menjen saját szabadidejében amilyenre csak akar, de kellene keressenek egy módszert arra, hogy a bírók ilyen szintű befolyásolását megszűntessék. Persze az sem normális, aki a jogi kar meg mesteri meg bírói meg többéves praktika után sorosképzésen kell továbbfejlődjön.Azok a bírok már elvégezték a soros féle érzékenyítő tréninget.
Idióta igazságszolgáltatás! Mi kellene még, hogy ez az idióta tényleg lemészároljon valakit?
http://index.hu/belfold/2017/07/31/mukodo_bombat_keszitett_s._abel_a_hazi_orizetben/
Igazság szerint nekem úgy tűnik, hogy nagyjából működik az igazságszolgáltatás. Amikor a blogján levő versek miatt a TEK vitte el, akkor eléggé fel voltam háborodva, mivel semmit nem csinált, de azóta bizonyította, hogy full retard, és közveszélyes. Ellenben a versikéiért nem került sittre, ahhoz nagyobb gyökérségeket is kellett csinálnia, ami azt mutatja, hogy nagyjából működik az igazságszolgáltatás. Ez most már elég lesz lassan valami bentlakásos intézményre.
A Mekiben a palfonba lőtt, kapott 5 évet, majd 1 év után kiengedték háziőrizetbe, ahol azután bombát fabrikált. Ennek az embernek a zártosztályon lenne a helye.