Figyelj már. Én nem akarok beléd állni, mert sokszor röhögök a posztjaidon, meg látom hogy van egy kis önkritikád is.... talán. Románia felöl nincs kerítés. Ott át tudnak jönni, illetve van egy része a köcsögöknek, aki át tud törni Szerbia felöl. Olyan nincs, hogy egy részben határok nélküli Európában ne tudjanak bejönni. A Szerbia felöli zár azért kell, hogy a legkönnyebb úton ne tudjanak bejönni. És részben azért is csökkent a nyomás, mert eltelt már több mint fél évtized, és minden gyapjasfejű majom tudja már, hogy felénk nem tudnak csak úgy átjönni a határon. Aki átjön, az egy csordogáló patak része kb. Ez mindig meglesz. Ezzel együtt kell élni.Biztos én nem vagyok ideológiailag eléggé képzett, de
ugyebár Mo a migráncsok hordáinak állandó ostroma alatt létezik
és védi a kereszténységet. BlaBlaBla.
Akkor ezzel és a hős kurmány, hősi harcával hogyan fér össze, hogy
az embercsempészeket meg csak úgy kiteszik a kocsiból SzHelyen, azok meg amerre akarnak,
balra-jobbra el?
Ja, és leszarom hogy emberek. A kollégáimat dobálják, meg a Hazám határát támadják. Basszák meg magukat. Azt is leszarom ha a saját hazájukat szétbaszták. Az nem az én Hazám, ez meg igen. Nincs rájuk szükségünk, és jogunk van eldönteni hogy kit engedünk be. Egy igazságos világban már a felnőtt férfiakat a határsávban lőnénk halomba. A nőket és gyerekeket nem, de a felnőtt férfiakat lelkiismeret furdalás nélkül lőném.