Nem tudom, nem dolgoztam Rábával, mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk önkéntesként, hogy mi döntjük el, mikor milyen autót veszünk és mi inkább az öregebb járműveket engedhetjük meg magunkat, abból pedig a jókat veszük csak. (Mindig megnézik őket.Ez már jobb, mint a Renault alvázas?
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az MAN szerintem jobb, már csak a fülke szempontjából is, bár ennek a belső terét rendesen átalakíthatják, illetve én jobbnak tippelem az erőművet is benne/alatta. Szerintem ez a gép talán most mehet majd csapatpróbára és valószínűleg befog válni, mint a Rába.
Én mondjuk még a ketrec nélkül láttam annó, vagy lehet csak nem emlékszem rá. Viszont ha megnézed, ez a gép ugyanakkora lehet, mint a vízszállító, az pedig nagyon nem kicsi... rengeteg helyre nem lehet vele bemenni.
Számomra túl nagy a gép, ráadásul tök jó, hogy lehet vele utat mosni a városban. Szerintem az egyes szereknek 2022-ben, minimum 4000L víztartállyal, 2 gyorsbeavatkozóval, gyárilag épített csörlővel, normális méretekkel ééés olyan kipufogóval kellene rendelkeznie ami a jármű / felépítmény oldalán van felvezetve, hogy nehezebben follyon be a víz a motorba, a tolatókameráról nem is beszélve.
De mondom, nem ismerem a gépet, nem láttam még közelről és dolgozni sem hallottam még.