Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szép színük lett a gépeknek, nekem nagyon tetszik... mondjuk azért magyarúl is ráírhatták volna, hogy "rendőrség".
Arról tudunk valamit, hogy a korábban beszélt extra cuccok vannak-e bennük?
Eközben a Belügyminisztériumban....
"Az Országos Rendőr-főkapitányság hat darab, korábban az angol rendőrségnél szolgálatot teljesítő MD902 típusú helikoptert vásárolt 2017. július 7-én az International Defense & Aerospace Group LLC (USA) vállalatcsoporttól."
http://www.aeromagazin.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=1326:nem-mentőhelikopterek-lesznek-a-brit-md-902-esek-rendőrségi-helikopterek&Itemid=79
http://airbase.blog.hu/2018/04/23/kek_kotelek_a_kiralydomb_felett
Ezek még a korábbi beszerzés gépei, de állítólag a Rendőrség is kapott további MD902-eseket.
Az angol gépeknél az orr alá van beépítve a Flir torony, "gyárilag", nem olyan utólagos megoldás, mint a németeken. Elvileg ez alapján lehet megkülönböztetni őket
G-BXZK (R-905)
G-SUSX (R-906)
???
G-YPOL (R-907)
G-SYPS (R-908)
G-CMBS (R-909)
G-GMPX (R-910)
???
Ez a G-,,,,, szóval a G-t követő 4 betű az honnét, miből következik? Mert korábban az olyanok mint a HAL-... az ok, de ez G. Meg az a 4 betű nekem olyan mintha valamelyik brit megye nevének rövidítése lenne, a G meg a GB-nek.
Pl CMBS Cumbria, SUSX Sussex, vagy csak én hallucinálok?
Lassan halad a rendszerbe állításuk....
Még néhány videó műszerfal témában:
Bundeswehr H145M
UH-72 Lakota
H145M HForce prototípus. Itt jól látható, hogy melyik kijelzővel egyezik meg az "extra" kijelző képe.