Ennek igen.Örülünk Vincent ?
Ja és, hogy javítsak kicsit a hangulaton úgy tűnik lesz gatyám!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ennek igen.Örülünk Vincent ?
Tudtam én, csak nem sejtettem - hogy örök klasszikust idézzek.A fordító hibája
Szomorúak legyünk?Örülünk Vincent ?
Hát má' rád fért!Ennek igen.
Tudtam én, csak nem sejtettem - hogy örök klasszikust idézzek.
Boldog gatyanapot!Ennek igen.
Volt bemutató. De a 110-esben nincs semmi új, a Panzerfaust 3 IT legújabb továbbfejlesztett robbanófeje van benne, csak ez egyszerhasználatos és kissebb.Boldog gatyanapot!
Egy kérdés amire talán válaszolhatsz is:
A Honvédség tesztelte RGW110-est vagy volt valami bemutató mielőtt "jelentős szerződést" kötöttünk rá?
Az elődjei jól szerepelnek Ukrajnában, de ez a 110-es még új fejlesztés - gondolom nem "bemondásra" rendszeresítjük...
Az optikája ennek is cserélhető?! Vagy eldobós?Volt bemutató. De a 110-esben nincs semmi új, a Panzerfaust 3 IT legújabb továbbfejlesztett robbanófeje van benne, csak ez egyszerhasználatos és kissebb.
Van neki eldobós alap optikája de lehet rá tenni is hőkamerát.Az optikája ennek is cserélhető?! Vagy eldobós?
Kiskunfélegyházán lesz a gyár a cikk szerint (ahogy vártuk), RGW90-es és a 110-eshez készülnek itt a csövek. A robbanófej-gyártás egyelőre a németországi Burbachban marad.Ungarn wird erster RGW110 Kunde
Die ungarischen Streitkräfte werden Pilotkunde für die neuentwickelte Panzerabwehrhandwaffe RGW110 HH-T (HEAT/HESH-Tandem) von Dynamit Nobel Defence (DND).soldat-und-technik.de
Sztem az megy majd Palotára.Kiskunfélegyházán lesz a gyár a cikk szerint (ahogy vártuk), RGW90-es és a 110-eshez készülnek itt a csövek. A robbanófej-gyártás egyelőre a németországi Burbachban marad.
20-as évek közepe lehet 24 és 26 is...2025 körül kezdhet szállítani a magyarországi gyár.
A cikkből nem egyértelmű hol készül majd a késztermék...remélhetőleg nálunk.
Elvileg 4 kilóval könnyebb és dupla olyan messze lő.Volt bemutató. De a 110-esben nincs semmi új, a Panzerfaust 3 IT legújabb továbbfejlesztett robbanófeje van benne, csak ez egyszerhasználatos és kissebb.
A robbanó anyaggyár 2026-ban indul csak, szóval annál korábban tényleg nehéz is lenne...Sztem az megy majd Palotára.
Ezért írtam, hogy "2025 körül"20-as évek közepe lehet 24 és 26 is...
Arra amire megveszik őket.
Egyelőre arról nincs konkrét hír hogy azokat is itt fogják gyártani. Ötlet szintjén létezik csak az ERA gyár.
Arra amire megveszik őket.
Hol olvastad mostanában hogy megvesszük?És mire vesszük meg őket?
A Hiúznál az aktív védelmes lap alá beszerelhetőek?
Csak a 110es lesz gyártva?Volt bemutató. De a 110-esben nincs semmi új, a Panzerfaust 3 IT legújabb továbbfejlesztett robbanófeje van benne, csak ez egyszerhasználatos és kissebb.
90-es is itt készül a cikk szerint, de azt nem biztos hogy rendszeresítjük is...Csak a 110es lesz gyártva?
Hol olvastad mostanában hogy megvesszük?