Az előző hozzászólásban ott a sajtóközlemény... nem derül ki belőle semmi.A megállapodás tartalmáról lehet valamit tudni? RGW110? Mi is veszünk?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az előző hozzászólásban ott a sajtóközlemény... nem derül ki belőle semmi.A megállapodás tartalmáról lehet valamit tudni? RGW110? Mi is veszünk?
Jó régiben nyilatkoztak erről, hogy a RGW110 a CG-el jól kiegészítenék egymást, megférnek egymás mellett. Szerintem biztosan fogunk venni is belőle.A megállapodás tartalmáról lehet valamit tudni? RGW110? Mi is veszünk?
Ezért kérdeztem. Ritka semmitmondó közlemény.Az előző hozzászólásban ott a sajtóközlemény... nem derül ki belőle semmi.
Ez csak egy face poszt, nem a hivatalos közlemény.Ezért kérdeztem. Ritka semmitmondó közlemény.
A hivatalos MTI közlemény itt van, bár ez sem mond semmit, csak hogy megalakul a közös cég.Ez csak egy face poszt, nem a hivatalos közlemény.
OLvass vissza. Előző oldal.A hivatalos MTI közlemény itt van, bár ez sem mond semmit, csak hogy megalakul a közös cég.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: a Magyarországon gyártott védelmi ipari termékek a biztonságot növelik
Szerződést írt alá a Honvédelmi Minisztérium és a Dynamit Nobel Defence.www.ma.hu
A haderőfejlesztés nemcsak hazánk védelme miatt kiemelten fontos, hanem a magyar gazdaság erősítéséhez is hozzájárul.![]()
A Dynamit Nobel Defence-el aláírt megállapodás újabb lendületet ad a védelemiparnak.![]()
Ezáltal pedig a magyar haderő ismét olyan eszközökkel bővül, amelyek biztosítják a magyar emberek biztonságát.![]()
A békéhez erő kell - jó úton járunk!
![]()
A HM piacot kutat, ők meg helyszínt...De szerintem idén meglesz a gyártás indítás... egy kész ipari csarnokban felállítani a csőgyártást és csőtesztelést nem egy nagy dolog...![]()
Jól értesült... Ja, csak álmodtam tegnap, úgyhogy az is lehet, hogy nem igaz az egész.![]()
Hát... Várpalota 70km-es körzetében lesz... a csőgyártás.![]()
Mint általában a Honvédséggel kapcsolatos sok hivatalos sajtóközlemény. Megteszik, de úgy hogy közben ne mondjanak el semmit a közvéleménynek. Kutakodjon csak az érdeklődő nép, majd megtudja a netről máshonnan. Mire is jó ez ? Nem tudnám megmondani, a mai világban ennek mennyi értelme van.Ritka semmitmondó közlemény.
Igazság szerint, ha elrettentés a cél, akkor kimondottan üdvözítő is lenne, ha sorban tolnák ki az újabbnál újabb bejelentéseket.Mint általában a Honvédséggel kapcsolatos sok hivatalos sajtóközlemény. Megteszik, de úgy hogy közben ne mondjanak el semmit a közvéleménynek. Kutakodjon csak az érdeklődő nép, majd megtudja a netről máshonnan. Mire is jó ez ? Nem tudnám megmondani, a mai világban ennek mennyi értelme van.
Majd jövő héten rákérdezek. Ugyibár ahogy jeleztem is, akkor a csőgyártáshoz keresték a helyet. Egyébként Biatorbágy ipari parkot nézegették erősen, mert ott minden adott volt, de bent volt a pakliban egy szfehérvári hely is... de az szerintem politikai okból, mert rosszabbak voltak a körülmények. Majd jelzem ha tudok valami publikusat.Ezzel mi a helyzet? Bejött a fél évvel ezelőtti jóslatod?
Épp ezen gondolkozom, hogy mi lehet az oka a semmitmondó közleménynek, amikor korábbi bejelentésekből tudjuk hogy miről van szó.Mint általában a Honvédséggel kapcsolatos sok hivatalos sajtóközlemény. Megteszik, de úgy hogy közben ne mondjanak el semmit a közvéleménynek. Kutakodjon csak az érdeklődő nép, majd megtudja a netről máshonnan. Mire is jó ez ? Nem tudnám megmondani, a mai világban ennek mennyi értelme van.
szerintem a DND szóvivője erősítette meg!![]()
Ungarn wird erster RGW110 Kunde
Die ungarischen Streitkräfte werden Pilotkunde für die neuentwickelte Panzerabwehrhandwaffe RGW110 HH-T (HEAT/HESH-Tandem) von Dynamit Nobel Defence (DND).soldat-und-technik.de
Magyarország az első RGW110 vásárló
A magyar honvédség kísérleti megrendelője lesz a Dynamit Nobel Defense (DND) új fejlesztésű RGW110 HH-T (HEAT/HESH tandem) kézi páncéltörő fegyverének – erősítette meg kérdésünkre a soldat & technik cég szóvivője. . Elmondása szerint a DND és az N7 Holding Ltd. által éppen múlt hét pénteken alapított vegyesvállalata "jelentős szerződést" kapott az RGW110 típusú páncéltörő kézifegyverek gyártására és szállítására.
Örülünk Vincent ?![]()
Ungarn wird erster RGW110 Kunde
Die ungarischen Streitkräfte werden Pilotkunde für die neuentwickelte Panzerabwehrhandwaffe RGW110 HH-T (HEAT/HESH-Tandem) von Dynamit Nobel Defence (DND).soldat-und-technik.de
Magyarország az első RGW110 vásárló
A magyar honvédség kísérleti megrendelője lesz a Dynamit Nobel Defense (DND) új fejlesztésű RGW110 HH-T (HEAT/HESH tandem) kézi páncéltörő fegyverének – erősítette meg kérdésünkre a soldat & technik cég szóvivője. . Elmondása szerint a DND és az N7 Holding Ltd. által éppen múlt hét pénteken alapított vegyesvállalata "jelentős szerződést" kapott az RGW110 típusú páncéltörő kézifegyverek gyártására és szállítására.
A fordító hibájaszerintem a DND szóvivője erősítette meg!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..