• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

W

Wilson

Guest
@kamm látva ezt a pár álláshirdetést amit beraktál ide, csak nem hazajössz?....
:)

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 966
99 246
113
Ma a Szimulátorban az RM együttműködés volt a téma. Elég tömény volt, biztos vmit kihagyok, remélem nagyon nem értettem félre. o_O

Majd Termi földobja a videót.

10 katona jelenkeg is kint van Lynx betanuláson.

Zala
A Lynx gyártáson kívül lesz harckocsikhoz is alkatrészgyártás.

Palota
2023 végén már fokozatosan indul. 2025re lesz kész a teljes szegmens. Amivel egyedülálló a robbanóanyaggyártás. Ezek után Európa nem fog robbanóanyagexportra szorulni.

Bp.
Lesz egy iroda. Talán vmilyen digitalizációs feladatokkal, már nem rémlik. :)

Kapos
Évi 100as kapa. A 8x8 mellett, vmilyen részben beszáll a HX3 gyártásba. (@blogen itt jöhet képbe a görög ajánlat is. Esetleg oda beszállítunk.)

K+F együttműködés
Önjáró járművek
Skyranger légvédelmi ágyú
A fentieken felül 4-5 RM projekt vár jóváhagyásra a kormány asztalán. :eek:

Nyírtelek
Kicsit lemaradtam erről. Az tuti vmi végszerelés lesz. Gondolom az ELM-2084 radarok kapcsán. Mindig ez volt a porondon.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 966
99 246
113
Ezek szerint megkapja a Rába a HX3 gyártást?
Pont ez az, hogy Győrről nem volt szó, Kaposvár. Alkatreszgyártás, nagyobb egységek gyártása a HX3as MAN katonai teherautóplatformhoz.
Blogen ma kiszúrta, hogy a Lynxért cserében az RM vmilyen szintű teherautógyartast vinne a görögökhöz. Itt látok sanszot az együttműködésre velük.

De Győr a 4-5 további projekt egxikében akár ott lehet.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 889
47 358
113
Az az igazság, hogy egy kicsit elromlott az üveggömböm.
Mit is mondtam? A választás másnapján fel fog robbanni a fejlesztési topic a rengeteg bejelentéstől.
(Majd elviszem, egy üveggömbszakműhelybe. Állítanak rajta 2 hetet. :rolleyes: )

:oops:

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
22 858
44 829
113
Ma a Szimulátorban az RM együttműködés volt a téma. Elég tömény volt, biztos vmit kihagyok, remélem nagyon nem értettem félre. o_O

Zala

Palota
2023 végén már fokozatosan indul. 2025re lesz kész a teljes szegmens. Amivel egyedülálló a robbanóanyaggyártás. Ezek után Európa nem fog robbanóanyagexportra szorulni.

Bp.

Kapos
Évi 100as kapa. A 8x8 mellett, vmilyen részben beszáll a HX3 gyártásba. (@blogen itt jöhet képbe a görög ajánlat is. Esetleg oda beszállítunk.)

K+F együttműködés
Önjáró járművek
Skyranger, HX3 teherautók, HX3-155mm, UVison loitering ammo... nem is tudok ötöt kitalálni, ami kellhet tőlük. :D

Nyírtelek
Kicsit lemaradtam erről. Az tuti vmi végszerelés lesz. Gondolom az ELM-2084 radarok kapcsán. Mindig ez volt a porondon.
Az ELTA radarokat a RM Canadán keresztül vesszük...

H

Hummen23

Guest

Zala

Palota

Bp.

Kapos

K+F együttműködés
Önjáró járművek

Nyírtelek
A harckocsi alkatrészgyártás jelenthet saját megrendelést, vagy csak a kapacitások kihasználása?

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 966
99 246
113
Skyranger, HX3 teherautók, HX3-155mm, UVison loitering ammo... nem is tudok ötöt kitalálni, ami kellhet tőlük. :D

Az ELTA radarokat a RM Canadán keresztül vesszük...
Nah, belenéztem én is az üveggömbbe.

A most folyó, bejelentett K+F témákat sztem nem érinti.
Lynx, 8x8 már zajlik.
Skyranger, övezető jármű projekt (Mission Master) külön mondta.

Tippre mi lehet még.
4x4 progi. Ebből ugye villantottak a héten.
Német harcjármű felújítás.
Drónprogi.
HX3 kapcsán fejlesztések.
4iGs progik. Digitalizáció, kommunikáció, műhold.

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 923
9 051
113

Lynx, 8x8 már zajlik.

Tippre mi lehet még.
Drónprogi.
A német harcjármű felújítasára kíváncsi leszek.

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 355
9 058
113

Lynx, 8x8 már zajlik.

Tippre mi lehet még.
Drónprogi.
Szerintem az Aero-s felderítő gép K+F-el is lehet majd valami kapcsolatuk, akár drón, akár mühold kapcsán.

• Tetszik
Reactions: hunemperor

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
22 858
44 829
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.