Azért olyan sok hely nincs arrafelé, körben van építve a Henschel uccca környeke. Meg fel kell szerszámozni mindent, ami nem 2 nap. Ezt mondtam az állásinterjún a macának is, miért kellene egy 64 giga RAM-mal szerelt 4000-es Quadro gyártási szimulációkhoz.
Hat, a csapat meretetol fuggoen, de en inkabb betennek egy kisebb render clustert, benne 2-3 Quadroval/Teslaval/akarmivel, aztan mindenki csak bekuldi a jobot es perceken belul kikopi. Mar 4-5 embertol is jobban megeri.
Másrészt a 25-40 közti generáció pacifista. Volt nem egy eset, amikor a céges kajáldában az érzékenyek máshová ültek, amikor pár szóval említettem, honnan jöttek az előző hegesztési előadásomra. Kis buzeráns padlizsán inges nyikhajok. A nukleáris meg "hagyományos" energia-biznyisz ugyanez.
Jaj, ebbe bele se menjunk... manapsag ex-kollegakkal meg baratokkal sor mellett a HR-horror sztorikkal "szorakoztatjuk" egymast, hogy kit miert allitottak a szonyeg szelere, kit honnan miert akartak elkuldeni, mert be mert rugni ceges bar hopping soran (verlazito, kocsmazni mennek es iszik! Mit iszik, berug! Avagy koncerten a tomegben egymasra dolnek, vallat fogja a masiknak reszegen! Ezek mind valos peldak, baszki...)
Érdekes, Kínában büszkék arra, hogy közük volt a sereghez vagy valami katonai cégnél melóztak
Itt is. Engem tobbszor azutan hivtak meg mas cegektol kollegak osszeroffensekre pl uber-VIP paholyokba meccset nezni, miutan kiderult, voltam katona, es a partnernel/beszallitonal az idosebbek mind Marines avagy sailor volt (mondjuk az itteni foci meg hagyjan, de baseball, baszki, az pimasz, egy fel nap egy meccs, kinomban vegigzabaltam az amugy remek menut, minden ilyen utan hiztam 1-2 kilot!
)
Ahogy megfigyeltem, beloluk sok volt 10 -15 eve a technology kornyeken, valoszinuleg azert, mert Annapolisban kifejezetten komoly szinvonalu mernokkepzes folyik, es siman atlovagoltak leszereles utan.