Meg addig a dátumig tartják fenn nekik a gyártási kapacitásokat.Lehet addig ennyi az áruk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg addig a dátumig tartják fenn nekik a gyártási kapacitásokat.Lehet addig ennyi az áruk.
Lebassza őket hogy miért késnek a "Vassskupola radarok"!Magyarország kanadai nagykövete beugrott az RM Canadahoz.
Ez az optimista verzió. A valóságot pedig majd meglátjuk...Ha nyár elején beindul a zegerszegi gyártás meg a németek is barkácsolnak ezzel párhuzamosan, akkor az azt jelenti, hogy ősszel heti 2 érkezik majd, szakmányba’?
Olyan hírek is voltak korábban hogy a 46 db-os német gyártás egy része is Zalában fog elkészülni. Szerintem ha év végére meg lesz a 46 db, már örülhetünk.Év végéig határon innen lesz 60+ jármű?
Reméljük, hogy kijavítva.Ha nyár elején beindul a zegerszegi gyártás meg a németek is barkácsolnak ezzel párhuzamosan, akkor az azt jelenti, hogy ősszel heti 2 érkezik majd, szakmányba’?
Év végéig határon innen lesz 60+ jármű?
160Ha nyár elején beindul a zegerszegi gyártás meg a németek is barkácsolnak ezzel párhuzamosan, akkor az azt jelenti, hogy ősszel heti 2 érkezik majd, szakmányba’?
Év végéig határon innen lesz 60+ jármű?
Ilyen verzió hol lett előadva?Ez az optimista verzió. A valóságot pedig majd meglátjuk...
Amen.Ez az optimista verzió. A valóságot pedig majd meglátjuk...
Olyan hírek is voltak korábban hogy a 46 db-os német gyártás egy része is Zalában fog elkészülni. Szerintem ha év végére meg lesz a 46 db, már örülhetünk.
Huh, Golda Meir a zsinagogaban? Tudomasom szerint kijevi zsido csalad tagjakent vandorolt ki, mi koze Zalahoz...?
Igy jár az, aki olyan országtól vesz fegyvereket, amelyik nem egy, hanem két,általa nagy részben kezdeményezett, világháborút elvesztett.Nem megbántva de amikor a magyar mellébeszélés helyet a német forrásoknál néztem utána akkor a Leopárd+PZH beszerzés mindennel együtt 3 milliárd Eurós keret összeg volt önmagában.
Ehhez jönnek hozzá a lőszerek és a lőszergyár, "sok száz millió" euróval.
A Lynx program szintén egy laza 3 milliárd Euró.
Az aktív védelmi rendszer még külön 140 millió.
És ez csak az aminek utána tudok keresni. Ez messze több, mint amire te gondolsz
Lásd. fentebb. Mindig számokra alapozom az érvelésemet . És igen, érzelmi alapon is utálom őket, mint a sz@rt. Csak ezen érzelmeket számok és tények váltják ki.
Azon is elgondolkodhatnál, hogy Kriss például nagyon sokáig abszolút nem értett velem egyet. Aztán pár év alatt jobban megismerkedett ezekkel a jóra való germánokkal és a fantasztikus hadipari multijukkal és egyre több mindenben ad nekem igazat.
Valószínűleg sokkal jobban átlátja a valós helyzetet, mint te, vagy én. Mégsem boldog....
Emlékszem youtubon láttam. Kiállt az egyik sokcsillagos magyar, és úgy kezdte, hogy:
"Németországban jártam NATO iskolába, (itt már tudtam, hogy baromságokat fog beszélni) és kiszámoltuk, hogy 2030-ban lesz háború."
Amelyik számnak gondolom nincs köze a 2030-ra meghirdetett új világrendhez....
És miből gondolták, hogy az ellenfél olyan hülye, hogy ezt megvárja?
Én is tévedtem amúgy, én korábbra vártam a háborút, csak éppen jött helyette egy kovid.... Viszont én már 2014/15 fele tudtam, hogy ez nem marad ennyiben, itt háború lesz. Nehéz volt kitalálni
Nálunk?
Dehogy is, ezek az okosok kerültek pozíciókba is. Amelyik meg kibukik majd megy a rajmetálhoz, hiszen nincs korrupció
Nem ok kesnek, hanem az izraeliek.Odaküldték megsürgetni őket...
Ha összeadjuk az ígéreteket, akkor az még több is volt, mert Zala az kb. 50 Lynx/év 2023.01.01-től és németek is legkésőbb 2023 elejére ígérték a 46 db leszállítását.Ilyen verzió hol lett előadva?
Álomországban?
Vagy 45 legyártása fél év alatt, na azt is megnézem.
Tudod ugyanolyan magyar, csak...protestàns.Huh, Golda Meir a zsinagogaban? Tudomasom szerint kijevi zsido csalad tagjakent vandorolt ki, mi koze Zalahoz...?
Például a sofőr búvónyílás fedelét.Mit kell kijavítani?
Öö mi? Van valami lista ezekről?Például a sofőr búvónyílás fedelét.