Valaki elronthatott valamit, mert az egyik az egy üres fehér oldal jelenleg.Fel dobod ide?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valaki elronthatott valamit, mert az egyik az egy üres fehér oldal jelenleg.Fel dobod ide?
Összesítő az ezévi magyar megrendelésekről.Valaki elronthatott valamit, mert az egyik az egy üres fehér oldal jelenleg.
csappantyú van a gránát gyújtószerkezetében és a hüvelyben isSzia,
A csappantyu az, amire raut a fegyver utoszege, es ettol elsul a loszer.
Tehat a csappantyu a huvelyben van, es nem a lovedekben.
"Vendéglátóink bemutatták a Lynx gyalogsági harcjármű két gyártócsarnokát, a karbantartás céljaira kialakított műhelycsarnokot és a 250 m hosszúságú gépágyú-belövő lőcsatornát. A vállalat mérnöke Oláh Milán a konferenciatermükben egy PPT előadás keretében részletesen ismertette a cég felépítését, a gyár tevékenységét és az alkalmazott technológiákat, minőségbiztosítási és átvételi eljárásokat. Hangsúlyozták, hogy jelenleg ez a Rheinmetall legkorszerűbb harcjárműgyára, amely korszerűségét tekintve világviszonylatú összevetésben is megállja a helyét. A gyártócsarnok bejárását követően lehetőségünk nyílt a
- MKLE védelmi ipari szakmai nap Zalaegerszegen
4 éve még szándéknyilatkozat volt. 2 éve még épült a gyár. Ti azt vártátok, hogy ennyi idő alatt komplett magyar beszállítói hálózat lesz a LYNX alá??? Ez elég naiv elképzelés annak tükrében, hogy gyakorlatilag pár éve még nem létezett magyar hadiipar nyomokban sem.Ez elég szomorú. Ha jól értelmezem, akkor ezzel a hülye Zrínyivel két szék között zuhantunk a padlóra, mert hiába rendeltük alá a haderőfejlesztésünket a hadiiparfejlesztésünknek, ha közben még azt sem sikerült normálisan összehozni...
Nem, nem Európa ne gyártson Lynx-et csak mi! Vegyen mindenki magyar gyártmányt! Inkább itt bővítsék a kapacitást.Évi 100 db-ra tervezték a Zegerszegi gyárat! Az oroszok havi szinten hozzák kb ezt! Össze kellene számolni hogy Európa mennyi tankot és Lynx kategóriás eszközöket tudna gyártani havi szinten?
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye? Márimint igen, ez egy nagyon szép álom, a valóság meg az, hogy boldog boldogtalannak gyártósorral együtt kínálja az RM.Nem, nem Európa ne gyártson Lynx-et csak mi! Vegyen mindenki magyar gyártmányt! Inkább itt bővítsék a kapacitást.
Értem én, hogy te a merjünk kicsik lenni rendszert szereted és ott érzed jól magad, de más nem!Ezt te sem gondoltad komolyan ugye? Márimint igen, ez egy nagyon szép álom, a valóság meg az, hogy boldog boldogtalannak gyártósorral együtt kínálja az RM.
Ha megnézed az összes helyen ahol indult a lynx gyárat is ígért mellé kamu papiÉrtem én, hogy te a merjünk kicsik lenni rendszert szereted és ott érzed jól magad, de más nem!
Aki egy-két zászlóaljnál többet venne az gyártást is fog kérni: különben nem vesz! Ez a realitás!Értem én, hogy te a merjünk kicsik lenni rendszert szereted és ott érzed jól magad, de más nem!
Mi az, hogy merjünk kicsik lenni? A Lynx nem a miénk, nincs beleszólásunk abba, hogy az RM kinek és hogy adja el. Amit te mondasz, az nem a merjünk nagyok lenni rendszer, hanem színtiszta hülyeség.Értem én, hogy te a merjünk kicsik lenni rendszert szereted és ott érzed jól magad, de más nem!
Meg hat tudjak ha nem felel meg a beszallito ottse mint pl nalunk es elindul a projekt kesobb mar nem tud bekerulni es a sajat beszalitojuk kapja meg es amig tart a projekt mar nem tudnak bekerulni ujAzért a két véglet között van az igazság.
Mindent itthonról VS. Mindenhol saját gyártás.
A több száz tankra és LYNX-re is 40%-os olasz helyi hozzáadott érték lesz. És ez az RM rugalmassága a KNDS egyelőre ennyit sem ajánlott.
Azaz az RM trükkös, mert az olasz gyár is részben RM lesz, tehát szépen onnan is vissza csorog a központba,
Aki ezt a tweet-et összerakta az se tudja mi fán terem a SAR. Sikerült a Resurs orosz optikai műholdat bevàgni, aminek napelem tábláiból jön a fény! Beszarás!
A Rheinmetall fokozza az együttműködést a finn ICEYE céggel
Benne van a cikkben. Megállapodtak az export gördülékenyebb feltételeiben. Ha az RM eladna más országnak Magyarországon gyártott szajrét, akkor ennek teljesítésére mondjuk az RM-en, felül kormányok közti G2G megállapodás keretében Magyarország is garanciát vállal. Mivel itthon hatékonyan tudjuk ösztönözni az RM+ét mondjuk a LYNX leszállítására, akkor is ha meggondolná magát , hisz az exportban mi is érdekeltek lennénkKifejted miert?